Η πανέμορφη Gillian Jacobs μαζί με τη θεϊκή Melissa McCarthy στη νέα ταινία 'Life of the Party' - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η πανέμορφη Gillian Jacobs μαζί με τη θεϊκή Melissa McCarthy στη νέα ταινία ‘Life of the Party’

Ειδήσεις | 9-7-2016 |

Η Gillian Jacobs ενώνει τις δυνάμεις της με την Melissa McCarthy στη νέα ταινία Life of the Party, μια κωμωδία της New Line, που σκηνοθετεί ο σύζυγος της McCarthy, Ben Falcone. Η McCarthy με τον Falcone υπογράφουν επίσης το σενάριο και συμμετέχουν μαζί με τον Chris Henchy στην παραγωγή.

Λεπτομέρειες για την πλοκή δεν ξέρουμε ακόμα, αλλά από περιγραφές,  έχει γίνει γνωστό ότι η ταινία θα εκτυλίσσεται γύρω από ένα κολέγιο και η Jacobs θα υποδύεται το μέλος μιας φοιτητικής αδελφότητας. Τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί για τον Αύγουστο στην Ατλάντα.

Η Jacobs είναι γνωστή από τη συμμετοχή της στην τρελή κωμωδία του NBC Community. Η ηθοποιός πρόσφατα ολοκλήρωσε γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς του  Netflix Love. Επίσης πρωταγωνιστεί στη δραματική κομεντί Don’t Think Twice μαζί με Keegan-Michael Key και Kate Micucci, η οποία θα βγει στις αίθουσες τον Αύγουστο.

Διαβάστε περισσότερα για: