Η Nicole Kidman στο πλάι του Colin Farrell στην νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Nicole Kidman στο πλάι του Colin Farrell στην νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Ειδήσεις | 16-6-2016 |

To νέο project του Γιώργου Λάνθιμου μετά τον Αστακό, που βραβεύτηκε στις Κάννες πέρσι, είναι το The Killing of a Sacred Deer και θα είναι φυσικά και αυτό Αγγλόφωνο. Μάλιστα ο Colin Farrell θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, όπως σας είχαμε πει ήδη πριν κάποιες βδομάδες.

Τα σημερινά νέα είναι ότι η Nicole Kidman είναι σε συζητήσεις και πιθανότατα να γίνει η πρωταγωνίστρια της ταινίας.

Μη χάσεις: Το Lobster σπάει ταμεία στις ΗΠΑ και ο Colin Farrell το απολαμβάνει

Οι πληροφορίες για την υπόθεση της ταινίας είναι ακόμα λίγες, αλλά φαίνεται πως μιλάμε για ένα ψυχολογικό θρίλερ εκδίκησης με μια δόση υπερφυσικού. Στο σενάριο πέρα από τον Λάνθιμο βρίσκουμε για ακόμα μια φορά τον στενό του συνεργάτη Ευθύμη Φιλλίπου.

Ο Farrell θα υποδύεται έναν χειρούργο ο οποίος σχετίζεται με κάποιον τρόπο με την οικογένεια ενός έφηβου αγοριού. Όταν η συμπεριφορά του εφήβου γίνεται απειλητική τότε ο χειρούργος αναλαμβάνει δράση και μια ιδιότυπη φιλία αναπτύσσεται μεταξύ τους που όμως δεν θα εξελιχτεί καλά. Η Kidman θα παίξει την γυναίκα του Farrell στην ταινία.

Τα γυρίσματα αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέσα στο καλοκαίρι, και συγκεκριμένα τον Αύγουστο, συνεπώς λογικά το casting θα κλείσει πολύ σύντομα.

Αυτό σημαίνει ότι το άλλο πρότζεκτ του Λάνθιμου, ένα ιστορικό δράμα για τη Βασίλισσα Άννα στα  τέλη του 17ου αιώνα με Olivia Colman, Emma Stone και  Rachel Weisz, μπαίνει για την ώρα στον πάγο.