Η Lupita Nyong'o δεν έχει κάνει ακόμα γύρισμα για το Star Wars 8 - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Lupita Nyong’o δεν έχει κάνει ακόμα γύρισμα για το Star Wars 8

Ειδήσεις | 12-9-2016 |

Σας είχαμε πει ότι τα γυρίσματα του Star Wars: Επεισόδιο 8, τέλειωσε τα γυρίσματα του και την διαδικασία παραγωγής. Αυτό όχι τώρα, αλλά τον Ιούλιο, λίγο πριν γιορτάσει η Lucas Films το Star Wars day. Φαίνεται λοιπόν ότι η Maz Kanata, ή αλλιώς η Lupita Nyong’o που παίζει το motion capture χαρακτήρα, δεν βρέθηκε ποτέ στην Ιρλανδία και τα γυρίσματα του Επεισοδίου 8, και δεν ήταν εκεί όταν η Rey, έπαιρνε στην πλάτη της τον Luke.

Τι κι αν ο Johnson δήλωσε ότι μέσα στον Αύγουστο το Star Wars πέρασε στο μοντάζ, όπως φαίνεται εικόνες από τα γυρίσματα του επεισοδίου 8, σαν και αυτήν:

32a7e6a400000578-0-image-a-58_1459300538515

δύσκολα θα δούμε καθώς η Lupita θα κάνει μόνη της τα γυρίσματα της ηρωίδας της, ενώ όλο το υπόλοιπο καστ έχει τελειώσει ήδη τις υποχρεώσεις του. Εκτός και αν κλιθούν για μικρής κλίμακας γυρίσματα οι ηθοποιοί που έχουν σκηνές μαζί της.

Χρόνο πάντως να γυρίσει τις σκηνές της έχει άπλετο, χωρίς αμφιβολία μιας και το Star Wars 8 θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβρη του 2017. Μέχρι τότε ξαναδές το Darth Vader trailer του Rogue One: A Star Wars Story που θα δούμε στις αίθουσες λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Επίσης:

Οι Star Wars χαρακτήρες που θα λατρέψουμε να δούμε σε δική τους ταινία

Πως η Lupita Nyong’o μεταμορφώθηκε σε Maz Kanata (video)