Η Kristen Stewart σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Kristen Stewart σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη

Ειδήσεις | 12-5-2016 |

Σε μια εκτενή και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο Variety η Kristen Stewart αποδεικνύει ότι σκέφτεται όπως ακριβώς και εμείς.

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Φεστιβάλ των Καννών για την πρεμιέρα τόσο του Café Society του Woody Allen αλλά για τη νέα ταινία του Olivier Assayas Personal Shopper, αλλά στη συνέντευξη της δεν περιορίστηκε μόνο στα νέα της επαγγελματικά βήματα αλλά μίλησε και για το πρόσφατο παρελθόν.

Kristen Stewart portrait.

Μιλώντας για το sequel της  ταινίας  Η Χιονάτη και ο Κυνηγός,  στο οποίο τελικά δεν είχε κάποιο ρόλο, δήλωσε, «είχα διαβάσει μερικά σενάρια αλλά κανένα δεν ήταν αρκετά καλό. Κανένα από αυτά δεν ήταν για να πάρει το πράσινο φως. Και είχα κάνει μερικές συναντήσεις με τη Universal για το που θα μπορούσε να πάει η ιστορία».

Επίσης τόνισε ότι «Δεν ήταν από τις περιπτώσεις που σε διώχνουν από μια ταινία γιατί έχεις δημιουργήσει προβλήματα» αναφερόμενη στο σκάνδαλο που είχε δημιουργηθεί το 2012 με τον τότε σκηνοθέτη της ταινίας.

Η Stewart έμαθε για το sequel μέσα από ένα δελτίο τύπου. «ήμουν οκ. Δεν είχαμε μιλήσει εδώ και καιρό αλλά δεν ήξερα ότι είχαμε χωρίσει». Μάλιστα αρνήθηκε να κάνει και κάποιο μικρό πέρασμα από τη ταινία. Και μάλιστα μετά την προβολή της ταινίας The Huntsman: Winter’s War  δήλωσε «πάλι καλά».

Kristen Stewart portrait.

Μάλλον δεν ήμασταν οι μόνοι που θεωρήσαμε την ταινία αποτυχία και μάλλον η Universal έπρεπε να είχε ακούσει την Kristen όταν έλεγε ότι κανένα από τα σενάρια δεν ήταν καλό ! Δεν πειράζει έμεινε με μια εισπρακτική πανωλεθρία αφού δεν άγγιξε ούτε κατά διάνοια τα 400 εκατομμύρια δολλάρια της πρώτης ταινίας.

Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης στο οποίο φαίνεται ότι η Kristen Stewart σκέφτεται για τις ταινίες ότι ακριβώς και εμείς, αφορά το franchise  που την έκανε διάσημη και αυτό δεν είναι άλλο από το Twilight. Της άρεσε η πρώτη ταινία αλλά όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος δεν ξετρελάθηκε με τα sequel τα οποία έγιναν βιαστικά και προσπαθούσαν να ικανοποιήσουν κάτι αόριστο και τελικά χωρίς επιτυχία. «Δεν υπήρχε καμία συνεκτικότητα. Νομίζω ότι κατέληξαν να είναι οκ γιατί υπήρχε κάποιο μεμονωμένο και μόνο πάθος».

Να αγιάσει το στόμα σου Kristen!

Διαβάστε περισσότερα για: