Η Jessica Chastain παραγωγός και πρωταγωνίστρια στη μεταφορά του graphic novel Painkiller Jane - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Jessica Chastain παραγωγός και πρωταγωνίστρια στη μεταφορά του graphic novel Painkiller Jane

Ειδήσεις | 11-11-2016 |

Άλλη μια μεταφορά ενός graphic novel αναμένεται να έρθει στην μεγάλη οθόνη καθώς το Deadline αναφέρει ότι η Jessica Chastain θα είναι παραγωγός και πρωταγωνίστρια στο Painkiller Jane. Θα παίξει την ομώνυμη ηρωίδα που δημιούργησαν οι γνωστοί στον χώρο των κόμικ Jimmy Palmiotti και Joe Quesada.

Το graphic novel ακολουθεί την αστυνομικό της Νέας Υόρκης Jane Velasko, η οποία επιστρατεύεται από το FBI για να διεισδύσει στο καρτέλ ναρκωτικών και εμπορίου λευκής σαρκός της πόλης. Αφότου πέφτει στην παγίδα του αφεντικού της μαφίας, η Jane φτάνει πολύ κοντά στο θάνατο, αλλά με κάποιο τρόπο αποκτά αναγεννητικές ικανότητες που της επιτρέπουν να γιατρεύει της πληγές τις σε δευτερόλεπτα, αν και νιώθει τον πόνο του τραύματος κανονικά. Η Jane ξεκινά ένα ανελέητο κυνηγητό με στόχο την εκδίκηση εναντίων εκείνων που της την έστησαν. Κατά καιρούς η Painkiller Jane είχε αρκετές μίνι σειρές στην τηλεόραση, ενώ στα κόμικ ένωσε τις δυνάμεις τις με διάφορους γνωστούς ήρωες, όπως τον Punisher και τον Hellboy.

Η Chastain θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας μέσω της εταιρίας της Freckle Films σε συνεργασία με την Lotus Entertainment και την Solipsist Films. Ακόμα δεν έχουν βρεθεί τα υπόλοιπα μέλη του cast ούτε ο σκηνοθέτης, αλλά το ψάξιμο έχει ήδη αρχίσει και θα έχουμε νέα σύντομα.