Η έβδομη σεζόν του Game of Thrones αργεί λόγω "Winter is here", αλλά οι ηθοποιοί πλουταίνουν - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η έβδομη σεζόν του Game of Thrones αργεί λόγω “Winter is here”, αλλά οι ηθοποιοί πλουταίνουν

TV | 7-7-2016 |

Η έκτη σεζόν τέλειωσε, η Mad Queen έκατσε στον θρόνο, o John Snow έγινε άρχοντας του Βορρά και η Daenerys μπήκε στο πλοίο για το Westeros. 15 το πολύ επεισόδια απομένουν ωστόσο, με τους δημιουργούς του Game of Thrones να μιλούν για την έβδομη σεζόν για πρώτη φορά, μία σεζόν που πιθανότατα να έχει λιγότερα επεισόδια από 10, έτσι ώστε να πάνε μερικά επεισόδια στην όγδοη και τελευταία σεζόν της σειράς.

Οι David Benioff και D.B. Weiss, οι άνθρωποι που τρέχουν την σειρά, μίλησαν για πρώτη φορά για την νέα σεζόν, που θα ναι όπως όλα δείχνουν η προτελευταία, και μας αποκάλυψαν ότι όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της έκτης σεζόν ότι … Winter is here! Ο χειμώνας λοιπόν που έφτασε, δεν θα επιτρέψει στο Game of Thrones να αρχίσει όπως συνήθως γυρίσματα για την επόμενη του σεζόν το καλοκαίρι, με την παραγωγή της 7ης σεζόν να πηγαίνει πίσω, λόγω καιρού. Τα δύο αφεντικά της σειράς δήλωσαν ότι η νέα σεζόν θα έχει πιο γκρίζα χρώματα με το σκηνικό να μην είναι πλέον ηλιόλουστο, κάτι που θα κάνει τα γυρίσματα της επόμενης σεζόν να πάνε πίσω προς τον χειμώνα.

Επίσης: Όλο το γυμνό και το σεξ της 6ης σεζόν του Game of Thrones σε ένα βίντεο

Μη χάσεις: Game of Thrones: Οι νικητές και οι χαμένοι της 6ης σεζόν

Δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία για την πρεμιέρα της επόμενης σεζόν. Τα πήγαμε όλα πιο πίσω λόγω του ήλιου που υπάρχει στα μέρη που γυρίζουμε συνήθως, καθώς αυτή η σεζόν θα είναι πιο γκρίζα, καθώς… ο χειμώνας είναι εδώ” είπαν οι δημιουργοί. Αυτό σημαίνει ότι το ραντεβού με το Game of Thrones ίσως το 2017 να αργήσει και θα έρθει Μάη αντί για Απρίλη ή και ακόμη πιο μετά, ίσως και τα λιγότερα επεισόδια που θα έχει η σειρά στις επόμενες σεζόν της να παίζουν κάποιο ρόλο σε όλο αυτό.

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό ότι οι Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Kit Harington (Jon Snow), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) και Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) πήραν πρόσφατα αύξηση και πλέον παίρνουν περί τα 500.000 δολάρια ανά επεισόδιο, όντας από τους πιο ακριβοπληρωμένους αστέρες της τηλεόρασης. Το HBO αρνήθηκε να σχολιάσει τους μισθούς των σταρ του, ενώ αρκέστηκε στο να μας πει ότι ακόμα και οι αυτοί οι ηθοποιοί που έχουν συμβόλαιο μέχρι και την όγδοη σεζόν, θα μπορούσαν να μας αφήσουν νωρίτερα…

Διαβάστε περισσότερα για: