Η Disney σχεδιάζει τριλογία Han Solo με τον Alden Ehrenreich - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Disney σχεδιάζει τριλογία Han Solo με τον Alden Ehrenreich

Ειδήσεις | 27-7-2016 |

Η επερχόμενη stand-alone ταινία αφιερωμένη στον αγαπημένο ήρωα από το Star Wars, Han Solo ίσως να είναι η αρχή μιας τριλογίας, αν καταφέρει να τα πάει καλά στο box office φυσικά. Σύμφωνα με το New York Daily News, o ηθοποιός Alden Ehrenreich, που πρόσφατα επιβεβαιώθηκε ως εκείνος που θα παίξει τον νεαρό Han Solo, έχει ήδη υπογράψει μια συμφωνία για τρεις ταινίες με την Disney.

Οι πηγές του site είπαν ότι στην εταιρία πιστεύουν ότι ο συγκεκριμένος χαρακτήρας έχει την προοπτική να γίνει ο κεντρικός ήρωας σε πολλές ταινίες. ”Κρατάνε τα πάντα μυστικά αυτή τη στιγμή, αλλά η συμφωνία λέει ότι έχει υπογράψει για τουλάχιστον τρεις ταινίες”, συνεχίζουν.

”Υπάρχει μια πραγματική αίσθηση ενθουσιασμού γύρω από την ταινία Han Solo και το μέλλον της. Δεδομένου ότι οι πρώιμες περιπέτειες του Han δεν χρειάζεται να είναι συνδεδεμένες με την Αυτοκρατορία, οι πιθανές πλοκές των ιστοριών αφήνονται ανοικτές με την ευκαιρία οι φαν να δουν κάτι πραγματικά διαφορετικό από τον αγαπημένο τους ήρωα. Θα μπορέσουν να εξερευνήσουν νέους γαλαξίες και τρελά νέα πλάσματα και επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν ένα μεγάλο εύρος νέων χαρακτήρων.”

Η πρώτη ταινία Han Solo θα σκηνοθετηθεί από τον Chris Miller και τον Phil Lord από ένα σενάριο που έχει γραφτεί από τον Lawrence Kasdan και τον γιο του Jon. Οι λεπτομέρειες  για την πλοκή δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί, αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι μια origin ιστορία για τον Han και τον καλύτερο του φίλο Chewbacca. Η κυκλοφορία της έχει προγραμματιστεί για τις 25 Μαΐου του 2018.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,