Η Alicia Vikander γίνεται Lara Croft κι έρχεται.. το 2018! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Alicia Vikander γίνεται Lara Croft κι έρχεται.. το 2018!

Ειδήσεις | 8-7-2016 |

Η πολυαναμενόμενη μεταφορά της Lara Croft στην μεγάλη οθόνη, έπειτα από καιρό, είναι γεγονός. Η 16η ημέρα του μήνα Μάρτη του έτους 2018 είναι η εκλεκτή ημερομηνία την οποία και ανακοίνωσαν από κοινού οι MGM και Warner Bros. μερικά 24ωρα πριν.

Η Alicia Vikander επιλέχθηκε για τον ρόλο της Lara Croft στην εκπνοή του Απρίλη και λίγο καιρό μετά την οσκαρική της βράβευση για την ερμηνεία της στην ταινία “The Danish Girl“. Όσον αφορά το “Tomb Raider” τώρα, η πλοκή του φιλμ θα ακολουθεί την νεαρή Croft στην πρώτη της περιπέτεια.

Στην σκηνοθετική καρέκλα θα καθίσει ο Νορβηγός Roar Uthaug(“The Wave“) για να μεταφέρει στο πανί ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια παγκοσμίως. Η Eidos έχει πουλήσει περισσότερα από 35 εκατομμύρια Tomb Raider ανά τον κόσμο. Παραγωγός του φιλμ θα σταθεί ο Graham King με την GK Films παρέα με την Cassidy Lange της MGM.
Στις 16 Μαρτίου του 2018 φημολογούνταν καιρό τώρα πως η Warner Bros. θα διανέμει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον “Flash”. Τελικά απεδείχθη πως τα σχέδια ήταν διαφορετικά.

Αυτό που παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον ωστόσο κρύβεται ανάμεσα στην Alicia Vikander και την Angelina Jolie. Η σύζυγος του Brad Pitt λοιπόν, ενσάρκωσε για πρώτη φορά την Lara Croft μερικές, μόνον, μέρες αφού είχε αποσπάσει το πρώτο – και μοναδικό- της Όσκαρ για την ερμηνεία της στο “Girl Interrupted“. H ιστορία μοιάζει να επαναλαμβάνεται με την Vikander τούτη την φορά να έρχεται σε χρυσαφή αποχρώσεις..
Για την ιστορία, η τελευταία φορά που είδαμε “Tom Raider” στην μεγάλη οθόνη ήταν πίσω στο μακρινό 2003..

H Alicia Vikander είναι η νέα Lara Croft..

Κάνε κλικ εδώ και γνώρισε ποια είναι η Alicia Vikander και γιατί θα μας απασχολεί για καιρό ακόμη..

Διαβάστε περισσότερα για: , ,