Το "Ηρακλής" θα γίνει live action ταινία από τους δημιουργούς του "Avengers: Endgame" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Ηρακλής” θα γίνει live action ταινία από τους δημιουργούς του “Avengers: Endgame”

Ειδήσεις | 1-5-2020 |

Και ναι έφτασε και η στιγμή του “Ηρακλή” να γίνει live action ταινία. Tα αδέρφια Russo που μας χάρισαν το “Avengers: Endgame” θα συμβάλλουν στη παραγωγή της ταινίας η οποία θα είναι βασισμένη στη ομώνυμη animated ταινία της Disney. Το φιλμ που αγαπήθηκε πολύ θα έχει σεναριογράφο τον Dave Callaham (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, The Expendables).

Η αρχική ταινία είχε κυκλοφορήσει το 1997 από την Disney και ήταν βασισμένη στην ελληνική μυθολογία. Σε αυτή βλέπουμε το νεαρό Ηρακλή, γιο του Δία, να εξορύσσεται από τον Όλυμπο. Καθώς, λοιπόν, φτάνει στη Γη ως ημίθεος διατηρεί ακόμη τη δύναμή του, ενώ παράλληλα μαθαίνει τι εστί ήρωας.

Το νέο αυτό project βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και ακόμα δε γνωρίζουμε το cast (αν και φήμες θέλουν τον Tom Hiddleston στο ρόλο του Άδη), τον σκηνοθέτη, αλλά ούτε αν πρόκειται για μιούζικαλ ταινία, μιας και η αρχική είχε απίθανο soundtrack που έγινε μεγάλη επιτυχία από τον Alan Menken. Το μόνο πράγμα που έγινε γνωστό είναι ότι η live-action ταινία προορίζεται για τους κινηματογράφους και δε θα καταφθάσει απευθείας στο Disney Plus, όπως παραδείγματος χάρη η live-action ταινία του “The Lady and the Tramp”.