Είστε έτοιμοι για το reboot του Hellraiser; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είστε έτοιμοι για το reboot του Hellraiser;

Ειδήσεις | 13-4-2020 |

Πείτε μας παράξενους, περίεργους, όπως θέλετε, αλλά όλο αυτό το consept με τα remakes, τα reboots, τα re-imaginings, έχει αρχίσει να γίνεται λίγο κουραστικό.

Επόμενος σταθμός στο δρομολόγιο των επενεκτελέσεων, το Hellraiser.

Η κινηματογραφική ομάδα πίσω από την επιτυχία του Sundance, The Night House συνεργάζεται εκ νέου για να φέρει στη μεγάλη οθόνη, το reboot της κλασικής ταινίας τρόμου.

Ο David Bruckner, σκηνοθέτης του Night House, αλλά και των V/H/S και Southbound, έχει αναλάβει την σκηνοθεσία του σεναρίου που υπογράφουν οι Ben Collins και Luke Piotrowski, σε μία ιστορία του σκηνοθέτη David Goyer.

Το πρωτότυπο Hellraiser γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Clive Barker, και ήταν διασκευή του δικού του βιβλίου, The Hellbound Heart. Η ταινία του 1987 μας σύστησε το διάσημο πλέον puzzle box, το οποίο άνοιγε τις πύλες ενός τρομακτικού κόσμου, τον οποίο διευθύνουν οι Cenobites, περίεργα όντα που έχουν αρχηγό τον Pinhead. Η ταινία θεωρείται πια κλασική, και δημιούργησε ένα franchise 10 ακόμα ταινιών, τις οποίες καλύτερα να μην τις δείτε. Άντε τις 2 πρώτες ίσως. Για το καλό σας το λέμε…

Η εταιρεία παραγωγής, Spyglass, δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες, ωστόσο σχολιάζει το reboot σαν “πιστό, αλλά με εξέλιξη”….

Εμείς πάντως έναν φόβο τον έχουμε. Για τους λάθος λόγους.