Ο μαγικός κόσμος του Harry Potter ξαναζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο μαγικός κόσμος του Harry Potter ξαναζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη

Ειδήσεις | 31-3-2014 |

Το Φανταστικά Τέρατα και Πού να τα Βρείτε (Fantastic Beasts and Where to Find Them) θα είναι τριλογία και θα γυριστεί από τη Warner Bros.

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου που εξέδωσε η δημιουργός του Χάρι Πότερ, J.K. Rowling, το 2001. Το βιβλίο αυτό κυκλοφόρησε ως το «αντίγραφο» του εγχειριδίου που χρησιμοποιεί ο Χάρι την πρώτη του χρονιά στο Χόγκουαρτς και το οποίο αναφέρεται -όπως λέει και ο τίτλος του- στα πλάσματα που συναντά κανείς στον κόσμο των μάγων. Κάποια από αυτά, όπως το Βασιλίσκο, τον Ιππόγρυπα, τις οπισθοεκρηκτικές σκουλικαντέρες, κ.α.,  τα έχουμε ήδη γνωρίσει στις ιστορίες, ενώ για κάποια σαν το Chizpurfle, θα μάθουμε το συντομότερο.

Τα νέα ανακοινώθηκαν το σαββατοκύριακο στους New York Times, από τον CEO της Warner Bros. Kevin Tsujihara. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για τρεις ταινίες, με πρωταγωνιστή έναν «μαγοζωολόγο» ονόματι Newt Scamander.

«Αν και τοποθετείται στην παγκόσμια κοινότητα των μάγων, το Φανταστικά Τέρατα και Πού να τα Βρείτε δεν είναι ούτε prequel ούτε sequel της σειράς βιβλίων και ταινιών του Harry Potter, αλλά μια επέκταση του κόσμου των μάγων», δήλωσε η Rowling. «Τα ήθη και έθιμα της κρυμμένη μαγικής κοινωνίας θα είναι οικεία σε όποιον έχει διαβάσει τα βιβλία ή έχει δει τις ταινίες, αλλά η ιστορία του Newt θα ξεκινά στη Νέα Υόρκη, 70 χρόνια πριν την ιστορία του Χάρι».

Ακόμα, η Warner σκοπεύει να συμπεριλάβει τη νέα αυτή τριλογία στις σειρές βιντεοπαιχνιδιών και άλλων προϊόντων, καθώς επίσης και να επεκτείνει τα θεματικά της πάρκα «Ο Μαγικός Κόσμος του Χάρι Πότερ».

Διαβάστε περισσότερα για: , ,