Ο Jake Gyllenhaal, ταξιδεύει στην Αλάσκα, για τη μεταφορά της αγωνιώδους graphic-novel, "Snow Blind" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Jake Gyllenhaal, ταξιδεύει στην Αλάσκα, για τη μεταφορά της αγωνιώδους graphic-novel, “Snow Blind”

Ειδήσεις | 9-6-2020 |

Καθώς σιγά σιγά οι παραγωγές θα ξεκινήσουν, αυτό δεν σημαίνει ότι τόσο καιρό δεν είχαμε συζητήσεις.

Ένα από αυτά τα projects, τα οποία έχουν πάρει ήδη το πράσινο φως, είναι η κινηματογραφική μεταφορά της γραφικής νουβέλας Snow Blind, στην οποία όλα δείχνουν ότι πρωταγωνιστής θα είναι ο Jake Gyllenhaal.

H σκηνοθεσία θα είναι από τον σκηνοθέτη του The Guilty, Gustav Möller, σε σεναριακή διασκευή του Patrick Ness, (A Monster Call), από τη νουβέλα του Ollie Masters.

Σε ό,τι αφορά την ιστορία, μιλάμε για τον μαθητή λυκείου Teddy, ο οποίος όταν θα ποστάρει μία φωτογραφία του πατέρα του στο ίντερνετ, θα ανακαλύψει ότι εκείνος και η οικογένειά του βρίσκονται στο Πρόγραμμα Προστασίας Μαρτύρων. Ένας άντρας που ζητά εκδίκηση θα φτάσει στην πόλη, τον οποίο όμως ακολουθούν πράκτορες του FBI. Αλλά το μυστήριο βρίσκεται αλλού: Τι ακριβώς συνέβη και η οικογένεια του Teddy, είναι στο πρόγραμμα;

Σύμφωνα με το Deadline, μιλάμε για ένα θρίλερ αγωνίας, και με δεδομένης της εμπλοκής του Gyllenhaal, τότε σίγουρα θα το περιμένουμε.