Οι 'Γαμομπελάδες' είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν, σύμφωνα με την Isla Fisher - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι ‘Γαμομπελάδες’ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν, σύμφωνα με την Isla Fisher

Ειδήσεις | 18-11-2016 |

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο TODAY του NBC για να προμοτάρει τη νέα της ταινία Nocturnal Animals, η Isla Fisher άφησε να εννοηθεί ότι είναι στα σκαριά ένα sequel μιας από τις πιο γνωστές ταινίες της, το hit του 2005 Wedding Crashers, με πρωταγωνιστές τους Vince Vaughn και Owen Wilson.

Σε ένα στάδιο της συνέντευξης η Fisher ερωτήθηκε αν θα υπάρξει ποτέ ένα Wedding Crashers 2, και η απάντηση της ήταν η εξής: ”Την πρώτη φορά που άκουσα για αυτό, ήταν όταν έπεσα πάνω στον Vince Vaughn σε ένα πάρτυ και είπε ότι όπως όλα δείχνουν θα κάνουμε ένα sequel. Οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένη να δω τι απέγινε η Gloria.”

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ:

 

Η Fisher έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι το sequel δεν είναι μια κλεισμένη συμφωνία αυτή τη στιγμή και μετά είπε, ”Δεν θα έπρεπε να ανακοινώσω κάτι τέτοιο σε μια πρωινή εκπομπή, αλλά σίγουρα υπάρχουν συζητήσεις για αυτό, το οποίο είναι καλό”

Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι τα περισσότερα μέλη του cast της πρώτης ταινίας, όπως οι Christopher Walken, Rachel McAdams και Bradley Cooper θα μπορούσαν να επιστρέψουν για μια δεύτερη προσθήκη. Ποιος ξέρει; Μπορεί ακόμα να βλέπαμε και τον Will Ferell σε ένα ακόμα ξεκαρδιστικό cameo στο ρόλο Chazz Reinhold.

Το 2005, οι ‘Γαμομπελάδες’ απέφεραν το φοβερό ποσό των 285 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως, με ένα μπάτζετ που κυμαινόταν στα 40 εκατομμύρια. Σκηνοθέτης της ταινίας ήταν ο David Dobkin, ενώ το σενάριο έγραψαν οι Bob Fisher και Steve Faber.