Our Week In Sex: Oι πιο αστείες σκηνές σεξ σε ταινίες - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Our Week In Sex: Oι πιο αστείες σκηνές σεξ σε ταινίες

Αφιερώματα | 22-5-2019 |

Προφανώς οι σκηνές σεξ στις ταινίες διαφέρουν από την πραγματικότητα. Οι ηθοποιοί έχουν τις τέλειες αναλογίες, ο φωτισμός εμπνέει ρομαντισμό, και όλα κυλούν ήρεμα χωρίς άβολες και ατσούμπαλες στιγμές.

Ωστόσο υπάρχουν κάποιες ταινίες που (είτε εσκεμμένα είτε καταλάθος;) δίνουν ένα πολύ αστείο και γελοίο αποτέλεσμα.

Showgirls (1995)

H Elizabeth Berkley είναι μία ανερχόμενη στριπτιτζού, και ο Kyle MacLachlan ένας διεφθαρμένο αφεντικό καζίνου. Υπάρχει μία σκηνή ηδονής σε μία πισίνα, που το υπερβολικό πάθος που προσπαθεί να βγάλει η Elizabeth μας, μοιάζει πιο πολύ σαν εξορκισμός ή πνιγμός.


Naked Gun (1988)

Όλοι μας γνωρίζουμε πως το safe sex είναι απαραίτητο και πολύ σημαντικό, αλλά η Priscilla Presley και ο Leslie Nielsen το πήγαν σε άλλο επίπεδο φορώντας ολόσωμα προφυλακτικά, γελοιοποιώντας το σεξ, δημιουργώντας θορύβους που προκαλούν γέλιο.

https://www.youtube.com/watch?v=wVxSUz-Fk24


American Pie (1999)

Όταν ο πρωταγωνιστής μας Jim ακολουθεί την συμβουλή των φίλων του πως η τρίτη φάση είναι σαν να τον χώνεις μέσα σε μια ζεστή μηλόπιτα, αποφασίζει κυριολεκτικά να αυνανιστεί με τη φρεσκοψημένη μηλόπιτα της μητέρας του. Όλα πηγαίνουν καλά, γι’αυτόν, μέχρι που τον πιάνει επ’ αυτοφόρω ο πατέρας του.


Ted (2012)

Υποθέτω πως όλοι ξέρετε τον Ted, το αρκουδάκι που πήρε ζωή μετά την ευχή ενός αγοριού και μεγάλωσε και για να γίνει ένα βρωμόστομο λούτρινο ρεμάλι χωρίς τρόπους. Δεν υπάρχουν πολλές από τις ατάκες του που να μπορώ να γράψω χωρίς να λογοκριθώ, οπότε δείτε τη σκηνή κι ακόμα καλύτερα την ταινία.


The Meaning of Life (1983)

Εντάξει δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από τους Monty Python. Εμπνευσμένοι από την αμηχανία που προκύπτει στο μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία, πήγαν τη σκηνή ένα βήμα παραπέρα. Ο καθηγητής τους εξηγεί στους μαθητές την σεξουαλική πράξη αναπαριστώντας την σε ένα κρεβάτι εντός της αίθουσας με την ίδια του τη γυναίκα.


Howard the Duck (1986)

Παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να υπάρξει διείσδυση πάπιας σε άνθρωπο, η Lea Thompson έπεσε πράγματι στο κρεβάτι με μια πάπια… Η ανθρωποειδής πάπια, γέννημα της νοσηρής φαντασίας του George Lucas, μας χάρισε μια από τις πλέον αξέχαστες ερωτικές σκηνές του σινεμά, και η προσπάθεια να γίνει πιο ρομαντική η σκηνή με τις σκιές στον τοίχο κατάφερε απλώς να την κάνει ακόμα πιο γελοία και περίεργη.


The Room (2003)

Όχι ότι όλη η ταινία είναι δεν μια γελοιότητα από μόνη της, αλλά η σκηνή σεξ μεταξύ του τεράστιου Tommy Wiseau και της αγαπημένης του “Lisa” αξίζει να βρίσκεται σε αυτή την λίστα. Εκτός το ότι έχει τεράστια διάρκεια, βλέπουμε τον Tommy να μην ξέρει τι του γίνεται και ίσως να νομίζει πως η μαλαπέρδα του μπαίνει στον αφαλό της κοπέλας.

https://www.youtube.com/watch?v=Vo0WuycqQdE


Demolition Man (1993)

Κάθε ερωτική σκηνή με τον Stalone έχει τη γελοιότητά της. Eδώ όμως μιλάμε για το μέλλον όπου το σεξ γίνεται πλέον σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας, καθώς η φυσική επαφή είναι πια ποινικοποιημένη. Αφού λοιπόν πέρασε σε κρυογονική φυλακή τα τελευταία 36 χρόνια, ο ‘John Spartan” προσγειώνεται στο 2032 και όταν η Sandra Bullock του προτείνει σεξ, αυτός είναι έτοιμος να κατεβάσει τα παντελόνια του. Τον φουκαρά.

 

Διαβάστε περισσότερα για: