Φεστιβάλ Βενετίας Μέρα 2 : Alicia Vikander και Michael Fassbender είναι το λαμπερό ζευγάρι της Mostra - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Φεστιβάλ Βενετίας Μέρα 2 : Alicia Vikander και Michael Fassbender είναι το λαμπερό ζευγάρι της Mostra

Ειδήσεις, Φεστιβάλ | 2-9-2016 |

Δε χωρά καμία αμφιβολία ότι η Alicia Vikander και ο Michael Fassbender είναι δυο νέοι, λαμπεροί και ταλαντούχοι ηθοποιοί. Έτσι λοιπόν η κοινή τους εμφάνιση στη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ ήταν λογικό να τραβήξει όλα τα φώτα.

Το διθυραμβικό άνοιγμα του La La Land ακολούθησε η πολυαναμενόμενη ταινία Light Between Oceans από τον σκηνοθέτη του “Blue Valentine” και “ The Place beyond the Pines” Derek Cianfrance η οποία όμως δε φάνηκε αντάξια των προσδοκιών.

Οι περισσότεροι κριτικοί κινηματογράφου το θεώρησαν ένα μελόδραμα που του λείπουν οι απαραίτητες βάσεις για να γίνει κάτι σπουδαίο και να μη καταρρεύσει.

the light between the oceans 2

Όμως όλα αυτά επισκιάστηκαν από την κοινή εμφάνιση του ζευγαριού στη συνέντευξη τύπου.  Από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που ειπώθηκαν ήταν σχετικά με  την αγωνία της Alicia Vikander να γίνει πιστευτή στον ρόλο της Isabel.  Η ίδια δεν είναι μητέρα αλλά μπορούσε να κατανοήσει τη θέληση του χαρακτήρα της να αποκτήσει ένα παιδί παρόλο που δεν έχει αισθανθεί αυτά τα συναισθήματα.

the light between the oceans 3

Ο Fassbender επαίνεσε την συμπρωταγωνίστρια του  λέγοντας ότι τον εντυπωσίασε η δύναμη και η δίψα που είχε όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Μάλιστα το πάθος αυτό της ηθοποιού τον είχε κάπως τρομάξει.

Το Φεστιβάλ Βενετίας συνεχίζει μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου.

 

Διαβάστε περισσότερα για: