Το «Fast and Furious» πάει στο διάστημα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το «Fast and Furious» πάει στο διάστημα

Ειδήσεις | 10-7-2017 |

Καθώς οι ταινίες της σειράς «Fast and Furious» γίνονται ολοένα και πιο διάσημες με τα χρόνια, ενώ ταυτόχρονα κάθε ταινία γίνεται όλο και πιο… «γελοία» , ο σκηνοθέτης της ταινίας «The Fate of the Furious» F.Gary, δήλωσε ότι δεν είναι απίθανο κάποια επόμενη ταινία να διαδραματιστεί στο διάστημα!

Αν και ξεκίνησε από μια ταινία αυστηρά για αγώνες αυτοκινήτων, πλέον έχει εξελιχθεί σε μια διεθνής σειρά ταινιών που περιλαμβάνει πολλά στοιχεία και από ταινία κατασκόπων όπως το «Mission Impossible» με τους πρωταγωνιστές να αποκτούν ολοένα και περισσότερες υπεράνθρωπές δυνατότητες. Ας μην ξεχνάμε ότι στην τελευταία ταινία οι πρωταγωνιστές μπήκαν στο αμάξι τους και πήδηξαν από ουρανοξύστες και αεροπλάνα, ανταγωνίστηκαν υποβρύχια και «κατατρόπωσαν» ολόκληρα τανκ.

«Διάστημα; Δες, δεν θα απέκλεια τίποτα για το συγκεκριμένο franchise ταινιών. Όταν μου λένε «υποβρύχιο» είμαι κάπως «Οκ, όλα είναι πιθανά». Ποτέ δε ξες, δεν μου έχει τύχει μέχρι τώρα «επίθεση στον Άρη» αλλά και πάλι, ποτέ δε ξες!» δήλωσε ο σκηνοθέτης F.Garry στο ScreenRant.

Αν σε κάποιους αυτό ακούγεται γελοίο ας μην ξεχνάμε ότι ακριβώς σε αυτή τη «γελοιότητα» βασίζεται όλη η σειρά ταινιών, με την τελευταία ταινία να κέρδισε πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε 3 μέρες. Έτσι αποδεικνύεται ότι οι σκηνοθέτες έχουν «χτίσει» ένα κοινό που θα ακολουθεί τους πρωταγωνιστές των ταινιών σε οποιαδήποτε «τρελή» περιπέτεια και αν μπλέξουν.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,