Το "Fantastic Beast 3" ξεκινάει επιτέλους γυρίσματα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Fantastic Beast 3” ξεκινάει επιτέλους γυρίσματα

Ειδήσεις | 5-11-2019 |

Μετά τη καθυστέρηση αρκετών μηνών της παραγωγής του “Fantastic Beasts 3”, η Warner Bros. ανακοίνωση ότι το τρίτο κεφάλαιο του spinoff του “Harry Potter” θα αρχίσει τα γυρίσματα του την άνοιξη του 2020 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Η παραγωγή αναμενόταν να ξεκινήσει στις αρχές αυτού του έτους αλλά έκανε ένα βήμα πίσω καθώς η δεύτερη ταινία “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” δεν είχε την επιτυχία που περίμεναν αν και απέσπασε 650 εκατομμύρια δολάρια στο box office. Το franchise του Fantastic Beasts έχει στόχο να βγουν συνολικά πέντε ταινίες, αλλά το γεγονός ότι η δεύτερη δεν είχει την επιτυχία που περίμενε, έχει αρχίσει και ανησυχεί την Warner Bros.

Ο βετεράνος σκηνοθέτης των ταινιών “Harry Potter” David Yates, θα επιστρέψει στη καρέκλα του σκηνοθέτη την τρίτη ταινία. Ο Eddie Redmayne είναι ο Newt Scamander στη σειρά ταινιών που διαδραματίζεται δεκαετίες πριν τα γεγονότα του αγαπημένου μας μικρού μάγου. Ο Jude Law είναι ο νεότερος Albus Dumbledore, ενώ ο Johnny Depp παίζει τον κακό Gellert Grindelwald. To cast ολοκληρώνεται με τους Katherine Waterson, Alison Sudol, Ezra Miller και Dan Fogler. To σενάριο έχει επιμεληθεί από τον Steve Kloves και την γνωστή συγγραφέα J.K. Rowling.