Έρχονται οι Τηλεοπτικοί X-Men! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έρχονται οι Τηλεοπτικοί X-Men!

TV, Ειδήσεις | 25-1-2017 |

Η τηλεοπτική σειρά της FOX που θα διαδραματίζεται στον κόσμο των X-MEN φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί τελικά αφού, όπως έγινε γνωστό, το δίκτυο έδωσε την εντολή ώστε να ετοιμαστεί το πρώτο πιλοτικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με το Variety το σενάριο “θα ακολουθεί δύο συνηθισμένους γονείς οι οποίοι ανακαλύπτουν πως το παιδί τους έχει μεταλλαγμένες δυνάμεις. Έτσι αναγκάζονται να κρυφτούν από την, επιθετική προς τους μεταλλαγμένους, κυβέρνηση και να ενωθούν με ένα υπόγειο δίκτυο μεταλλαγμένων το οποίο δίνει μάχη για την επιβίωση του ”. Ο Matt Nix, δημιουργός του “Burn Notice”, έχει αναλάβει το σενάριο ενώ οι “βετεράνοι” Bryan Singer, Lauren Shuler Donner και Simon Kinberg θα αναλάβουν χρέη παραγωγών. Επίσης ο Jeph Loeb, επικεφαλής της Marvel Television, θα συμμετέχει στο όλο project καθιστώντας τη Marvel συμπαραγωγό στο τελικό εγχείρημα.

Αυτή θα είναι η δεύτερη σειρά της FOX η οποία θα διαδραματίζεται στον κόσμο των μεταλλαγμένων μετά το “Legion”, στο οποίο πάλι είναι συμπαραγωγός η Marvel και το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Φεβρουαρίου. Σε αντίθεση όμως με το “Legion”, το οποίο ακολουθεί μια αυτόνομη πορεία σε σχέση με τον κινηματογραφικό κόσμο των X-Men, η νέα σειρά αναμένεται να “βρίσκεται πιο κοντά” στον ευρύτερο σύμπαν των μεταλλαγμένων.

Διαβάστε περισσότερα για: ,