Έρχεται live-action remake του Βασιλιά των Λιονταριών από την Disney και τον Jon Favreau - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έρχεται live-action remake του Βασιλιά των Λιονταριών από την Disney και τον Jon Favreau

Ειδήσεις | 30-9-2016 |

Η Disney και ο σκηνοθέτης Jon Favreau αναλαμβάνουν να φτιάξουν μια ακόμα live-action ταινία βασισμένη σε κινούμενα σχέδια με το επόμενο project τους να είναι το ”The Lion King (2018)”. Η εταιρία και ο σκηνοθέτης είχαν ξανασυνεργαστεί στο The Jungle Book που έκανε μεγάλη επιτυχία και απέφερε σχεδόν ένα δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως.

Το remake του Βασιλιά των Λιονταριών μπαίνει και αυτό στην λίστα με τα reboot των κλασικών επιτυχιών που έχει ξεκινήσει η Disney, που περιλαμβάνει το Maleficent, το Cinderella και το επερχόμενο Beauty and the Beast με την Emma Watson. Όπως και στη περίπτωση του τελευταίου, το επερχόμενο Lion King θα έχει τραγούδια από την κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων.

Η Disney και ο Favreau θα δουλέψουν επίσης και για το sequel της άγριας περιπέτειας του Μόγλη. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας για κανένα από τα δύο project, αλλά η εταιρία έχει ήδη κλείσει την 3η Αυγούστου και την 25η Δεκεμβρίου του 2018 για δύο ταινίες της που δεν έχουν ακόμα επίσημο τίτλο.