Έρχεται και sequel των Ghostbusters - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έρχεται και sequel των Ghostbusters

Ειδήσεις | 18-7-2016 |

Μπορεί η επιστροφή των (θηλυκών) Ghostbusters στις ΗΠΑ να μην συνοδεύθηκε με την ανάλογη εμπορική επιτυχία (τουλάχιστον στο άνοιγμά της), αφού βρέθηκε στην δεύτερη θέση του box office, πίσω από το The Secret Life of Pets, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται πως προβληματίζει ιδιαίτερα την Sοny, που ήδη σκέφτεται το sequel της ταινίας.

Ο πρόεδρος του διεθνούς τμήματος διανομής της εταιρείας, Rory Bruer, δήλωσε πως θα υπάρξει συνέχεια στην ταινία, χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί μια επίσημη ανακοίνωση. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, περιμένει το Ghostbusters να αποτελέσει ένα σημαντικό brand και σειρά.

Βέβαια, οι θρυλικοί κυνηγοί φαντασμάτων της Νέας Υόρκης είχαν όντως δημιουργήσει τον δικό τους μύθο εκεί στα μέσα της δεκαετίας του 90. Περισσότερο από 30 χρόνια μετά, οι  Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver και άλλοι ηθοποιοί των πρώτων ταινιών κάνουν απλά ένα πέρασμα από την νέα ταινία, όπου πρωταγωνιστούν οι Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones και Chris Hemsworth. Το αν οι “νέοι” θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του κοινού, που λάτρεψε τους “παλιούς” μένει να το δούμε.

Διαβάστε περισσότερα για: