Εκτός Θέματος 70: Κάννες 2016 με το Cinefreaks! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Εκτός Θέματος 70: Κάννες 2016 με το Cinefreaks!

Eκτός Θέματος | 11-5-2016 |

Πάμε λοιπόν Κάννες για ακόμα μια φορά και φέτος. Με μια διάθεση χαρούμενη για τις ταινίες που θα δούμε αλλά ταυτόχρονα και μελαγχωλική με όσα συμβαίνουν γύρω μας (από τα οικονομικά να αρχίσεις και στα μέτρα κατά της τρομοκρατίας στις Κάννες να τελειώσεις…)

Εδώ και λίγη ώρα λοιπόν βρεθήκαμε στην Croisette, την παραλιακή οδό των Καννών όπου είναι το Palais de Festivals, το σπίτι του Φεστιβάλ των Καννών. Το Φεστιβάλ θα ανοίξει σε λίγη ώρα με την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Woody Allen, το Cafe Society, με τους Blake Lively, Jesse Eisenberg, Judy Davis, Kristen Stewart, Parker Posey, Paul Schneider, Steve Carell. Μερικοί μόνο από τους σταρ που θα δούμε φέτος στις Κάννες καθώς το Φεστιβάλ μας έχει επιφυλάξει μεγάλες στιγμές στο κόκκινο χαλί για φέτος, με παρουσίες όπως οι Adam Driver, στο Paterson του Jim Jarmusch, Marion Cotillard, Lea Seydoux, Vincent Cassel, Nathalie Baye και Gaspard Ulliel στο It’s only the end of the world του Xavier Dolan, o Robert de Niro στο Hands of Stone, oι Kim Basinger, Russell Crowe, Ryan Gosling στο Nice Guys, ο Vigo Mortensen στο Captain Fantastic, οι George Clooney, Jack O’Connell, Julia Roberts, στο Money Monster, για να αναφέρουμε μερικά μόνο από τα ονόματα.

Πέρα όμως από τους σταρ θα έχουμε και μεγάλους δημιουργούς που επιστρέφουν στις Κάννες όπως ο Farhadi με το Salesman, οι Dardenne με το Unknown Girl, o Chan-wook Park με το Handmaiden, ο Winding Refn με το Neon Demon, o Assayas με το Personal Shopper, o Mungiu με το Graduation.

Μη ξεχνάτε: Καθημερινά τα πάντα για το Φεστιβάλ των Καννών και οι νέες κριτικές μας στην ειδική σελίδα του Cinefreaks για το φετινό Φεστιβάλ

CiA7QkLWMAAE10r (1)

Χάλια ο καιρός σήμερα, δύσκολα θα δούμε προβολές στην άμμο

Μπορεί λοιπόν φέτος τα μεγάλα ονόματα να μην έχουν αφήσει πολλές νέες παρουσίες στο διαγωνιστικό, όμως στα υπόλοιπα τμήματα περιμένουμε με ανυπομονησία πολλές ταινίες που θα μπορούσαν να είναι το talk of the festival και να μας παρουσιάσει κάποιον νέο μεγάλο σκηνοθέτη.

Φέτος το Cinefreaks θα σας μεταφέρει τα πάντα: συνεντεύξεις τύπου, αποκλειστικότητες, κριτικές, παραλειπόμενα και θα είναι σε ζωντανή σύνδεση από τις Κάννες για να μας δείτε και με βίντεο. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν από σήμερα μέχρι και τις 22 Μαΐου και τον Χρυσό Φοίνικα!

Διαβάστε περισσότερα για: