Εγκαταλείπει το "Deadpool 2" ο σκηνοθέτης του, Tim Miller! - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Εγκαταλείπει το “Deadpool 2” ο σκηνοθέτης του, Tim Miller!

Ειδήσεις | 25-10-2016 |

Πάνε μερικοί μήνες τώρα που ήρθε στο φως η άτυπη κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα σε σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή για άγνωστους μέχρι τότε λόγους..

Η πρωτοφανής επιτυχία που γνώρισε ο “Deadpool” μπορεί να γέμισε χρυσάφι τις 20th Century Fox και Marvel παρόλα αυτά, καθώς φαίνεται, έχει ήδη αρχίσει να στάζει το πρώτο αίμα..

Είναι πλέον επίσημο: “O Deadpoοl είναι η πιο επιτυχημένη R-Rated ταινία”

Ο σκηνοθέτης Tim Miller εγκατέλειψε το πλατό ανεπιστρεπτί. “Ηas left the building” όπως λένε και στην αντίπερα όχθη του ατλαντικού.. Ο πρωταγωνιστής και συμπαραγωγός Ryan Reynolds βγάζει στην επιφάνεια καπρίτσια που ναι μεν υπήρχαν από το πρώτο φιλμ, αλλά η επιτυχία που γνώρισε φορώντας την στολή του Deadpool φαίνεται πως απογείωσαν την όλη κατάσταση..

tim-miller-directing-deadpool

Σύμφωνα λοιπόν με το έγκυρο “The Wrap“, Miller και Reynolds εκτόξευσαν την κόντρα τους κατά την διάρκεια του προπαρασκευαστικού σταδίου. Ο λόγος, σύμφωνα πάντα με πηγές του site, δεν είναι άλλος από τον τόνο και το ύφος που θα είχε το sequel. Ο σκηνοθέτης υποστήριζε πως το δεύτερο μέρος πρέπει να έχει πιο στυλιζαρισμένο τόνο την ώρα που ο 40χρονος ηθοποιός επέμενε να παραμείνει το ίδιο “αναρχικό” και κωμικό ύφος που χάρισε στο πρώτο φιλμ επιτυχία και R-rating βαθμολογία..

Δείτε εδώ πως δημιουργήθηκαν τα εντυπωσιακά οπτικά εφέ του “Deadpool”

Ένας ακόμη λόγος που μεγάλωσε το χάσμα στην σχέση των δύο αντρών αφορά τις επιλογές που έκανε ο Miller σχετικά με το cast της ταινίας. Πιο συγκεκριμένα ο Ryan Reynolds δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος από την επιλογή του Kyle Chandler για τον ρόλο του Cable στο “Deadpool 2“. Φυσικά δεν προκαλεί καμιά εντύπωση η εμμονή του Reynolds να φέρει άποψη ακόμη και για το cast, πόσο μάλλον όταν εκτελεί και χρέη παραγωγού..

2016_deadpool_1_base

Είναι αλήθεια ότι η αποχώρηση του σκηνοθέτη από το project προβληματίζει τους απανταχού fans του “dead”. Φυσικά δεν τίθεται θέμα ακύρωσης του sequel εντούτοις μία αναβολή φαντάζει πιθανότερη από ποτέ για τον ιδιόρρυθμο ήρωα.

Τα γυρίσματα του “Deadpool 2” ήταν προγραμματισμένα να αρχίσουν στις αρχές του 2017, κάτι που πιθανώς να αλλάξει όσο αγνοείται αντικαταστάτης που να σε θέσει να μεταφέρει τον “αναρχικό” τόνο της πρώτης ταινίας και.. να λέει “ναι” στον Reynolds..

Στο σενάριο θα επιστρέψουν οι Rhett Reese και Paul Wernick του αρχικού Deadpool..

archio-lipsis

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,