Έχουμε νέο Superman - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έχουμε νέο Superman

TV, Ειδήσεις | 29-7-2016 |

Αν σας έπιασε πανικός γιατί νομίσατε πως ο Henry Cavill θα αφήσει την κόκκινη μπέρτα του Superman, ηρεμήστε! Ο τίτλος δεν αναφερόταν στην κινηματογραφική μεταφορά του ήρωα, όπου ο Cavill θα υποδυθεί τον Clark Kent τουλάχιστον για τις δύο αναμενόμενες ταινίες Justice League, άλλα στην τηλεοπτική του παρουσία και συγκεκριμένα στην εμφάνισή του στην σειρά Supergirl.

Στο πλαίσιο της προώθησης της επόμενης σεζόν, δημοσιεύθηκε μια εικόνα που δείχνει την πρωταγωνίστρια Melissa Benoist στο πλευρό του Superman, που θα ενσαρκώσει ο ηθοποιός Tyler Hoechlin, πρωταγωνιστής της σειράς Teen Wolf.

Coems5yUEAAwcgH

Ο χαρακτήρας θα κάνει την εμφάνισή του στα δύο πρώτα επεισόδια της 2ης σεζόν του Supergirl, όπου ο Clark Kent θα επισκεφθεί την ξαδέρφη του Kara στο National City.

Ο Superman δεν είναι ο μόνος ήρωας της DC, που εμφανίζεται την ίδια περίοδο και στην μεγάλη και στην μικρή οθόνη. Ήδη ο Flash, που μετρά ήδη δύο σεζόν και ετοιμάζεται για 3η στο CW θα κάνει την εμφάνισή του και στο Justice League, όπως είδαμε και στο τελευταίο trailerενώ (έστω και σε αρκετά πιο μικρή ηλικία) παρακολουθούμε και τους κατοίκους της Gotham City, τόσο στο τηλεοπτικό Gotham όσο και στο Justice League και πριν από αυτό στο Batman v Superman

Δείτε επίσης εικόνες από το πέρασμα του Flash από το Supergirl

Διαβάστε περισσότερα για: ,