Έχουμε εικόνα από "The Rock" στο νέο "Jumanji" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έχουμε εικόνα από “The Rock” στο νέο “Jumanji”

Ειδήσεις | 2-9-2016 |

Τα γυρίσματα του νέου “Jumanji” εκκινούν σε μερικές μέρες και ο Dwayne Johnson έσπευσε να ανάψει την φλόγα της προσμονής για τους φαν της πασίγνωστης ιστορίας. Δια μέσου των αγαπημένων social media, και συγκεκριμένα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο “Rock” έδωσε μια πρώτη γεύση από τον Dr. Bravestone που θα ενσαρκώνει στη νέα ταινία..
Η λογική λέει πως σύντομα θα έχουμε εικόνα κι από τον συμπρωταγωνιστή του Johnson στο έργο, Kevin Hart(Captain Wildheart).

rock-jumanji-concept

Όσον αφορά την πλοκή της ταινίας, οι πρωταγωνιστές τονίζουν διαρκώς πως αυτή θα ακολουθεί τα γεγονότα της ιστορίας του 1996. Ουσιαστικά δηλαδή επρόκειτο για ένα sequel κι όχι κάποιο remake.
Παρέα με τους Johnson και Hart θα δούμε τους Jack Black, Nick Jonas αλλά και την Karen Gillan που θα ενσαρκώσει την Μάρθα, έναν ρόλο μείζονος σημασίας. Tο Variety μάλιστα τονίζει πως η νεαρή ηθοποιός ξεχώρισε στις audition του cast, ολοκληρώνοντας τους πολλούς μήνες που η Sony έψαχνε την κατάλληλη ηθοποιό για τον ρόλο.

Οι νέες περιπέτειες του γνωστού επιτραπέζιου “Jumanji” αρχίζουν γυρίσματα λίαν συντόμως έχοντας στο τιμόνι τον Jake Kasdan. Η ταινία θα πάρει διανομή στις σκοτεινές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών τον επόμενο καλοκαίρι, στις 28 τους Ιούλη.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,