Δείτε το φανταστικό πρώτο trailer της δεύτερης σεζόν του Narcos - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Δείτε το φανταστικό πρώτο trailer της δεύτερης σεζόν του Narcos

TV | 22-7-2016 |

Η πρώτη σεζόν του Narcos ήταν η ευχάριστη έκπληξη της περσινής χρονιάς, και αν και η αναμονή για την δεύτερη ήταν αρκετά μεγάλη, η επιτυχημένη σειρά που περιγράφει την άνοδο και την πτώση του Pablo Escobar επιστρέφει επιτέλους στο Netflix στις 2 Σεπτεμβρίου. Σε αυτή τη σεζόν, οι αρχές της Κολομβίας έχουν εξαπολύσει ένα ανελέητο κυνηγητό και είναι αποφασισμένοι να πιάσουν τον περιβόητο βαρόνο των ναρκωτικών και να βάλουν ένα οριστικό τέλος στις παράνομες δραστηριότητες του.

Έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι αυτή θα είναι η σεζόν που θα δούμε το τέλος της ιστορίας του Escobar, αλλά η σειρά θα συνεχιστεί με τους δύο πράκτορες που ενσαρκώνουν οι Boyd Holbrook και Pedro Pascal να αναλαμβάνουν έναν νέο στόχο. Αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, ελπίζουμε κάτι τέτοιο να είναι αλήθεια και να μην χάσουμε μια τόσο καλή σειρά μετά από μόλις δύο σεζόν.

Η είδηση όμως της ημέρας για τους φαν της σειράς είναι ότι κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της δεύτερης σεζόν, το οποίο μας δίνει μια εικόνα για το τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτή. Η ιστορία συνεχίζεται μετά την απόδραση του Escobar από την φυλακή που έφτιαξε για τον ίδιο, και ο πόλεμος μεταξύ του σώματος δίωξης ναρκωτικών και του καρτέλ δεν θα αργήσει να κορυφωθεί, καθώς οι δύο πλευρές θα φτάσουν στα άκρα στη μάχη τους για κυριαρχία. Μπορεί να ξέρουμε την κατάληξη της ιστορίας του Escobar, όμως η συγκεκριμένη περιγραφή των γεγονότων φαίνεται ότι θα είναι η καλύτερη που έχει αποδοθεί μέχρι τώρα από μια σειρά η ταινία.

Απολαύστε το trailer εδώ:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=nkOKkS7mKfY