Επόμενος live-action σταθμός για την Disney, ο Robin Hood - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Επόμενος live-action σταθμός για την Disney, ο Robin Hood

Ειδήσεις | 13-4-2020 |

Ε, με τι φόρα που έχει πάρει η Disney, το μόνο σίγουρο σε αυτή τη ζωή είναι ότι σιγά σιγά όλα τα κλασικά film της θα γίνουν live-action ταινίες. Και μπορεί η Mulan, να καθυστερήσει πολύ ακόμα να βγει στις αίθουσες, η εταιρεία όμως οργανώνει το επόμενο βήμα της. Κι αυτό αφορά τον αγαπημένο μας Robin Hood, του 1973.

Στην περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, η αλεπού, ο Robin, η αρκούδα Little John, ο κόκορας Allan-a-Dale, και ο βασιλιάς Ριχάρδος, το λιοντάρι είναι οι ήρωες της κλασικής ιστορίας.

Ναι οι δυσκολίες μιας live-action μεταφοράς θα είναι πολλές, αλλά αν το στοίχημα του Lion King θεωρείται επιτυχημένο, τότε η Disney μάλλον δεν φοβάται. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μιλάμε για μιούζικαλ μεταφορά, όπως το πρωτότυπο, με ανθρωπόμορφα ζωάκια. Άντε να δούμε…

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης του Blindspotting, Carlos Lopez Estrada, τον οποίο τελευταία φορά τον είδαμε να σκηνοθετεί επεισόδια του τηλεοπτικού Legion. Το σενάριο έχει αναλάβει ο Kari Granlund, ο σεναριογράφος του τηλεοπτικού Lady And The Tramp, του Disney+.

Η παραγωγή είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει, ωστόσο έχει ξεκινήσει ήδη η αναζήτηση του cast.