Ο David Lynch ελπίζει πως ο κόσμος θα γίνει σοφότερος μετά τη καραντίνα (και εμείς δεν μπορούμε να του πούμε όχι) - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο David Lynch ελπίζει πως ο κόσμος θα γίνει σοφότερος μετά τη καραντίνα (και εμείς δεν μπορούμε να του πούμε όχι)

Ειδήσεις | 10-4-2020 |

Είναι πολλοί αυτοί που πανικοβάλλονται αυτό τον καιρό και ο David Lynch δεν είναι ένας από αυτούς. Ο διάσημος σκηνοθέτης επιλέγει να παραμείνει αισιόδοξος καθώς βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Δήλωσε πως έχει την ελπίδα ότι όταν ο κόσμος θα βγει από τη καραντίνα θα είναι σοφότεροι και πιο ανθρώπινοι. “Μένω στο σπίτι ναι, αλλά η ρουτίνα μου είναι πάνω κάτω η ίδια: σηκώνομαι το πρωί, φτιάχνω καφέ, κάνω τον διαλογισμό μου και αρχίζω δουλειά”.

Μόνο που ως «δουλειά», ο Lynch δεν εννοεί μια νέα ταινία, μία νέα σειρά, έναν πίνακα τέλος πάντων. Ο σκηνοθέτης μπαίνει στο εργαστήριό του και κατασκευάζει διάφορα. “Αυτή την εποχή κατασκευάζω δύο απλίκες, δύο φωτιστικά τοίχου. Δουλεύω με λάμπες, πλαστικό, πολυέστερ, ηλεκτρισμό…”

“Για κάποιο λόγο, πήραμε το λάθος μονοπάτι και η Μητέρα Φύση μόλις είπε:« Αρκετά, πρέπει να σταματήσουμε τα πάντα », είπε ο Lynch για το ξέσπασμα του κορονοϊού.