"Βatman" : Ανακοινώθηκε ποιος θα είναι ο "Πιγκουίνος" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

“Βatman” : Ανακοινώθηκε ποιος θα είναι ο “Πιγκουίνος”

Ειδήσεις | 7-1-2020 |

Και ναι είναι επίσημο. Ο Matt Reeves ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι ο “Πιγκουίνος” στην καινούργια ταινία του Batman δεν θα είναι άλλος από τον Colin Farrell.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο Farrell ξεχώρισε στο μυαλό του παραπάνω δημιουργού σε μία μακρά λίστα υποψηφίων για να υποδυθεί τον “Oswald Cobblepot”, δηλαδή τον “Πιγκουίνο”, ορκισμένο εχθρό του Ανθρώπου Νυχτερίδα.

Το cast συμπληρώνουν οι Robert Pattinson ως ο “Batman”, η Zoe Kravitz ως η “Selina Kyle”/ “Catwoman”, ο Jeffrey Wright ως ο διοικητής “Gordon”, ο Paul Dano ως ο “Γρίφος”, ενώ έχουν υπογράψει ο Peter Sarsgaard και η Jayme Lawson για τους οποίους δεν έχουν αποκαλυφθεί περαιτέρω στοιχεία για το πώς θα μας συστηθούν εδώ. Επιπλέον, συμμετέχουν ο John Turturro ως ο μαφιόζος “Carmine Falcone” αλλά και ο Andy Serkis ως ο μπάτλερ και κάτι σαν δεύτερος πατέρας για τον “Bruce”, “Alfred Pennyworth”.

Να σημειωθεί ότι γυρίσματα ξεκινούν σε λίγο διάστημα στο Λονδίνο. Πίσω από την παραγωγή βρίσκεται η Warner Bros. Pictures, με τον Mattson Tomlin να επιμελείται το σενάριο.

Το “Batman” αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 25 Ιουνίου 2021.