Το κολεγιακό σκάνδαλο των ΗΠΑ, γίνεται σειρά - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το κολεγιακό σκάνδαλο των ΗΠΑ, γίνεται σειρά

TV, Ειδήσεις | 8-5-2019 |

Πρόκειται για μία ιστορία με αρκετό ενδιαφέρον.

Η Annapurna Television πήρε τα δικαιώματα για να διασκευάσει το σκάνδαλο με τις εισαγωγές μαθητών σε διάφορα κολέγια των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

H μίνι σειρά θα είναι βασισμένη στο βιβλίο Accepted, το οποίο φέρει την υπογραφή των δημοσιογράφων της Wall Street Journal, Melissa Korn και Jennifer Levitz.

Το βιβλίο, εξιστορεί με λεπτομέρειες την υπόθεση που το FBI αποκαλούσε ως “Operation Varsity Blues”, κατά την οποία οι ηθοποιοί Felicity Huffman και Lori Loughlin, ο σχεδιαστής Mossino Giannulli και σχεδόν 50 ακόμα άνθρωποι, αποκαλύφθηκε ότι είχαν “πειράξει” τα αποτελέσματα εισαγωγικών εξετάσεων και είχαν δωροδοκήσει αρμοδίους, προκειμένου να εξασφαλίσουν την εισαγωγή των παιδιών τους σε διάφορες σχολές και πανεπιστήμια.

Οι περισσότερες υποθέσεις του σκανδάλου, αφορούσαν αθλητικές υποτροφίες, με τους σπουδαστές τις περισσότερες φορές να μην είναι καν αθλητές.

Το σενάριο θα φέρει την υπογραφή του D.V. DeVincentis, ο οποίος έχει γράψει τα The People v. O.J. Simpson και High Fidelity, χωρίς όμως ακόμα να έχουν γίνει γνωστά τα υπόλοιπα ονόματα της παραγωγής.

Διαβάστε περισσότερα για: ,