Η Charlize Theron, μιλάει για το sequel του "Atomic Blonde", αλλά και για το origin story της Furiosa - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Charlize Theron, μιλάει για το sequel του “Atomic Blonde”, αλλά και για το origin story της Furiosa

Ειδήσεις | 8-7-2020 |

Τι μπορεί να πει κανείς για την Charlize Theron που δεν έχει ειπωθεί;

Είναι από τις καλύτερες ενεργές ηθοποιούς, η οποία έχει αποδείξει το βεληνεκές της σε όλες τις εκφάνσεις.

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις που μας προσέφερε το 2017, ήταν φυσικά το Atomic Blonde, το οποίο σκηνοθετήθηκε από τον σκηνοθέτη του John Wick, David Leitch,  σε σενάριο του Kurt Johnstad, ο οποίος είχε γράψει το σενάριο των 300, κι είχε την Theron, σαν μία αδίστακτη πράκτορα κατά την διάρκεια του ψυχρού πολέμου, και στο πλευρό της είχε τους John GoodmanJames McAvoy, και Sofia Boutella. Σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter, η Theron μας έφτιαξε τη διάθεση, όταν ερωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο ενός sequel: “Είμαστε στα πρώτα στάδια δημιουργίας, κι αυτό είναι ένα από τα πράγματα στα οποία βοήθησε η καραντίνα. Το να έχεις την ικανότητα να συνεργάζεσαι τόσο κοντά με τους σεναριογράφους. Ενεργά λοιπόν δημιουργούμε το sequel.”

Τρία ζήτω και πανηγυρισμοί.

Ωστόσο, η συζήτηση πήγε και στο άλλο φλέγον θέμα που την και μας αφορά, το οποίο δεν είναι άλλο από το prequel του Mad Max: Fury Road, το οποίο όπως ξέρουμε θα αφορά το origin story της Furiosa. Ο George Miller θα σκηνοθετήσει μεν την ταινία, χωρίς όμως την Theron, με επικρατέστερη Furiosa μέχρι στιγμής την Anya Taylor-Joy. Ιδανική επιλογή, αλλά ποιος μας ρωτάει εμάς! Η ίδια πάντως μίλησε και για αυτό: “Αυτό δεν καταπίνεται εύκολα. Ακούστε, σέβομαι απόλυτα τον George (Miller), κι ακόμα περισσότερο από όταν ολοκληρώσαμε μαζί το Fury Road. Είναι καταπληκτικός, και του εύχομαι μόνο τα καλύτερα. Ναι, πληγώθηκα. Αγαπώ τον χαρακτήρα της Furiosa, και είμαι ευγνώμων που είχα κι εγώ ένα μικρό μέρος στη δημιουργία της. Θα είναι πάντα κάποια που θα σκέφτομαι και θα με συμπληρώνει. Σίγουρα θα ήθελα να δω την ιστορία να συνεχίζεται, κι αν ο George αισθάνεται ότι έτσι πρέπει να γίνει, τον εμπιστεύομαι απόλυτα.”

Μαζί με εσένα κι εμείς αγαπημένη…