Η νέα "Νύφη του Φρανκενστάιν", είναι ακόμα στα σκαριά - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η νέα “Νύφη του Φρανκενστάιν”, είναι ακόμα στα σκαριά

Ειδήσεις | 16-6-2020 |

Αν θυμάστε, η Bride of Frankenstein αρχικά θα αποτελούσε μέρος του εκτενούς, και πλέον αποτυχημένου, Σκοτεινού Σύμπαντος της Universal, προσπάθεια που ξεκίνησε με το Dracula Untold, και ακυρώθηκε μετά τη σαρωτική αποτυχία του The Mummy, το καλοκαίρι του 2017.

Πολλές από τις ταινίες που είχαν προγραμματιστεί πήραν τον δρόμο τους για το ντουλάπι. Αλλά από ό,τι φαίνεται η Νύφη, θα βρει τον δρόμο της για το σκοτάδι της αίθουσες.

Ο σεναριογράφος της ταινίας, David Koepp, δήλωσε: “Ένα πράγμα έκανα στην καραντίνα. Έφερα τη Νύφη, στο σημείο που πάντα ήθελα να είναι. Η Universal ήταν γενναιόδωρη, και με άφησε να προσπαθήσω. Οπότε τώρα έχω μία εκδοχή που αρέσει σε όλους. Μιλούν ήδη σε σκηνοθέτες. Δεν θα είναι μία παραγωγή των 150 εκατομμυρίων, με τεράστιους κινηματογραφικούς αστέρες. Δεν θα είναι τόσο χαμηλό σε budget όσο το The Invisble Man. Θα είναι μία σύγχρονη ιστορία.

Για την ιστορία, στο αρχικό σχεδιασμό της Universal η νύφη θα ήταν η Angelina Jolie, με φήμες να τη θέλουν να είναι εκ νέου σε συζητήσεις. Ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται τίποτε ακόμα.