Τα "Χτυποκάρδια στο Beverly Hills" ζουν το behind-the-scenes δράμα τους - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τα “Χτυποκάρδια στο Beverly Hills” ζουν το behind-the-scenes δράμα τους

TV, Ειδήσεις | 18-5-2019 |

Και ακόμα δεν αρχίσαμε.

Πλήθος κόσμου ενθουσιάστηκε με την επαναφορά του “Beverly Hills 90210” από το τηλεοπτικό δίκτυο της Fox. Και επειδή η ζωή αντιγράφει την τέχνη, αλλά και το αντίθετο, τα δράματα που χαρακτήρισαν την σειρά μπροστά από τις κάμερες, φαίνεται να υπάρχουν αντίστοιχα και πίσω από αυτές.

Ο showrunner Patrick Sean Smith και αρκετοί από τους σεναριογράφους της σειράς των 6 επεισοδίων, η οποία θα ονομάζεται “BH90210”, έχουν ήδη αποχωρήσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι 2 από τις πρωταγωνίστριες ήθελαν να εμπλακούν στο σενάριο, αλλά και ότι οι σεναριογράφοι ήταν δυσαρεστημένοι από τον τρόπο που χειρίζονταν την παραγωγή οι υπεύθυνοι της σειράς.

Νέος υπεύθυνος της σειράς ορίστηκε ο Paul Sciarrotta, ο οποίος έχει ήδη συμβόλαιο με την CBS Television Studios, πράγμα που σημαίνει ότι μάλλον τον “όρισαν”.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Αυγούστου στο Fox, με το original cast των Jason Priestley, Shannen Doherty, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green, και Tori Spelling να επιστρέφει.

Ναι, αλλά μην περιμένετε να τους δείτε να ενσαρκώνουν τους χαρακτήρες που ξέρετε και αγαπήσατε να μισείτε. Θα παίζουν τον εαυτό τους 19 χρόνια μετά το φινάλε της σειράς.

Το trailer πάντως μέχρι στιγμής μετράει πάνω από 20 εκατομμύρια views.