Από τον Σεπτέμβρη στο «Netflix» θα «λιώνεις» σε Marvel και Disney ταινίες - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Από τον Σεπτέμβρη στο «Netflix» θα «λιώνεις» σε Marvel και Disney ταινίες

Ειδήσεις | 6-6-2016 |

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ειδήσεις για αυτό τον καιρό είναι η πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ του δικτύου Netflix και των αμερικανικών παραγωγών.

Οι πρώτες συζητήσεις είχαν ξεκινήσει ήδη από το 2012 και ευτυχώς ολοκληρώθηκαν επισήμως φέτος και φέρουν τις κάτωθι καινοτομίες.

Το Netflix γίνεται η επίσημη πηγή ώστε να βλέπει ο κόσμος σε πρώτη τηλεοπτική προβολή ταινίες ύστερα από την επίσημη έκδοση τους σε dvd, bluray κτλ. Οι εταιρίες που γίνονται ο χορηγός είναι: Disney, Walt Disney Animation, Pixar, Marvel Studios, Disneynature και Lucasfilm.

Σε μια απλή μετάφραση, από το 2016 και μετά, όσες ταινίες υπάγονται σε αυτές τις εταιρίες θα τις βλέπετε λίαν συντόμως. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Captain America: Civil War, Doctor Strange, Finding Dory, Zootopia, The Jungle Book και μελλοντικά οι ταινίες: Rogue One, Star Wars: Episode VIII, Indiana Jones για παράδειγμα.

Επίσης, κάτι άλλο πολύ σημαντικό για τους μικρούς μας φίλους κα όχι μόνο, η Disney έκανε μια από τις πιο ισχυρές συνεργασίες με το Netflix, και θα μεταδίδονται ταινίες από το site, Mouse House. Δηλαδή για παράδειγμα, αγαπημένες ταινίες, όπως: Dumbo, Pocahontas και Alice in Wonderland.

Ένας όμορφος συνδυασμός μεταξύ του παλαιού κόσμου της Disney και του καινούργιου και τωρινού!

Τώρα όσον αφορά τα καθαρά τηλεοπτικά δρώμενα, το Netflix όπως ξέρουμε αναλαμβάνει ήδη τηλεοπτικά θεάματα της Marvel, όπως Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist και το επερχόμενο spin-off του Punisher.

Παρά το γεγονός πως τα δίκτυα HBO, Starz ξεκίνησαν από πέρυσι κα εκείνα να αγοράζουν δικαιώματα για προβολές, όπως φαίνεται το Netflix κατέχει την πρωτιά!

Κλείνοντας να αναφέρουμε την συνεργασία σε αριθμούς, το Netflix επένδυσε 8 δις δολάρια αυτή την χρονιά για να προβάλει τις ταινίες της Disney.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , , , , , , , ,