Και οι μεταφορές του Stephen King, δεν έχουν τελειωμό. Επόμενη στάση: Salem's Lot - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Και οι μεταφορές του Stephen King, δεν έχουν τελειωμό. Επόμενη στάση: Salem’s Lot

Ειδήσεις | 13-4-2020 |

Εδώ και πολύ καιρό η New Line είχε ανακοινώσει ότι ετοιμάζει μία νέα μεταφορά της νουβέλας του Stephen King, Salem’s Lot. Η νέα ανακοίνωση αφορά τον σκηνοθέτη.

Αυτός λοιπόν που θα κατευθύνει τα νέα βαμπίρ, δεν είναι άλλος από τον Gary Dauberman, τον σεναριογράφο, που έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στο περσινό Annabelle Comes Home, ο οποίος εδώ θα κατέχει credits και σεναρίου και σκηνοθεσίας.

Η πρώτη φορά που δημοσιεύτηκε η νουβέλα ήταν το 1975, και επικεντρώνεται σε έναν συγγραφέα ο οποίος επιστρέφει στη γενέτειρά του, για να γράψει για μία εγκαταλελειμμένη έπαυλη. Όταν ανακαλύψει ότι το συγκεκριμένο σπίτι το έχει αγοράσει ένας μυστηριώδης άντρας από την Ευρώπη, θα καταλάβει ότι οι κάτοικοι της πόλης, έχουν αρχίσει να μετατρέπονται σε βρικόλακες. Τότε θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με μία ομάδα ανθρώπων, για να αντιμετωπίσουν τελικά αυτόν τον μυστηριώδη άντρα.

Το βιβλίο δεν έχει μεταφερθεί ποτέ στον κινηματογράφο, ωστόσο το έχουμε δει σε μίνι-σειρά το 1979, το οποίο είδαμε εκ νέου στην τηλεόραση, σε δύο μέρη το 2004, με πρωταγωνιστή τον Rob Lowe.

Για τη Warner ο Dauberman, είναι μία σίγουρη επιλογή, καθώς οι ταινίες που έχει υπογράψει έχουν αποφέρει στην εταιρεία πάνω από 2 δις δολάρια. Μέχρι στιγμής έχει γράψει τα σενάρια για τα It, It Chapter Two, Annabelle, Annabelle Creation και Annabelle Comes Home, ενώ τώρα υπογράφει και το σενάριο του sequel του The Nun.

Εν αναμονή περισσότερων πληροφοριών…