Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της επόμενης σεζόν Game of Thrones - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της επόμενης σεζόν Game of Thrones

TV, Ειδήσεις | 19-7-2016 |

Όπως γνωρίζετε ήδη, οι ιδιαίτερες συνθήκες που θα απαιτούν τα γυρίσματα των δύο τελευταίων σεζόν του Game of Thrones, φέρνουν και την καθυστέρηση στην προβολή της σειράς, σε σχέση με τα τέλη Απριλίου, που είχαμε συνηθίσει ως τώρα.

Το ΗΒΟ δημοσίευσε περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με τους εναπομείναντες κύκλους της σειράς. Έτσι μάθαμε πως η 7η σεζόν θα αποτελείται από 7 μόλις επεισόδια και θα ξεκινήσει να προβάλλεται το καλοκαίρι του 2017. Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως η συγκεκριμένη σεζόν θα μείνει εκτός υποψηφιοτήτων Emmy, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο για την 8η σεζόν του Game of Thrones, μιας που η σειρά δεν έχει – τυπικά – ανανεωθεί ακόμη. Δύσκολα, όμως, θα υπάρξει κάποιο… απρόοπτο και σε αυτό το κομμάτι και μπορούμε να περιμένουμε ακόμη οκτώ επεισόδια για το κλείσιμο της σειράς, σύμφωνα με τις δηλώσεις των παραγωγών, μετά το τέλος και της προηγούμενης, σύμφωνα με τις οποίες υπολόγιζαν γύρω στα 15 επεισόδια ακόμη για το τέλος της ιστορίας.

Η νέα σεζόν συνοδεύεται και με τις ανάλογες αυξήσεις στις αποδοχές των πρωταγωνιστών. Οι Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Kit Harington (Jon Snow), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) και Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) αναμένεται να εισπράττουν ανά επεισόδιο ένα ποσό αυξημένο κατά 500 χιλιάδες δολάρια, σε σχέση με την 6η σεζόν, εκμεταλλευόμενοι ένα όρο σχετικό με τις ανανεώσεις της σειράς, στα συμβόλαια, που υπέγραψαν το 2014, καθιστώντας τους έτσι ανάμεσα στους υψηλότερα αμοιβόμενους ηθοποιούς της τηλεόρασης.

Διαβάστε περισσότερα για: