Ανακοινώσεις για sequel του "Man of Steel" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ανακοινώσεις για sequel του “Man of Steel”

Ειδήσεις | 9-8-2016 |

Η Warner Bros. πασχίζει πολύ τα τελευταία χρόνια να χτίσει έναν σούπερ κινηματογραφικό γαλαξία βγαλμένο από τις μαγικές σελίδες της DC. Είναι αλήθεια όμως ότι όλη η προσπάθεια μοιάζει αρκετά βεβιασμένη και πρόχειρη. Λίγοι -για να μην πω ελάχιστοι- έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από την σειρά των φιλμ που παραδίδει το επιφανές στούντιο.

Τα τελευταία νέα λοιπόν, από το άνωθεν κινηματογραφικό σύστημα της Warner, θέλουν τον Superman και το “Man of Steel” που είδαμε το 2013 να αποκτούν sequel.
Σε σκηνοθεσία Zack Snyder και παραγωγή του σπουδαίου Christopher Nolan, η ταινία “Man of Steel” έβαλε στα ταμεία της Warner ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό της τάξεως των 668 εκατομμυρίων δολαρίων (παγκοσμίως). Ουσιαστικά πρόκειται για το έργο που έβαλε στις ζωές μας τον Henry Cavill και έκανε την φαντασμαγορική αρχή σε έναν superhero κόσμο.

Δείτε εδώ τον Batman εναντίον του Superman στον κόσμο των visual effects

Για αρκετό καιρό αποτελούσε μεγάλο αίνιγμα το τι μέλλει γενέσθαι με τον απόλυτο ήρωα με την κόκκινη κάπα. Ειδικά από την στιγμή που έκανε πρεμιέρα η ταινία “Batman vs. Superman: Dawn of Justice“. Τότε ήταν που άρχισε να τρίζει η καρέκλα του “παιδιού” της Warner, Zack Snyder -κι όχι άδικα-. Για του λόγου το αληθές η εν λόγω πρεμιέρα έκανε τα πάντα πιο ρευστά και μετέωρα σε ένα κατά τα άλλα.. ατσάλινο κόσμο.
Ανακοινώσεις λοιπόν έγιναν μερικές ώρες πριν..
Sequel υπάρχει για τον Superman στον ορίζοντα μεν, δε γνωρίζουμε πόσο κοντά είναι δε. Το 2017 πλησιάζει ολοένα και περισσότερο αφού το καλοκαίρι σιγά-σιγά μας αποχαιρετά κι οδεύει προς άλλες ηπείρους. Μαζί το 17 έρχονται Wonder Woman και Justice League. Έπειτα το 2018 και το 2019 έχουν προγραμματιστεί δύο ταινίες χωρίς τίτλους. Η πρώτη κατά πάσα πιθανότητα είναι η solo ταινία του Batman. Όσον αφορά την δεύτερη τώρα, ναι θα μπορούσε να είναι η συνέχεια του “Man of Steel“.

Αρκεί να μην ξεχνάμε πως υπάρχουν ακόμη ο Flash, o Aquaman, o Shazam κι ο Cyborg που καραδοκούν για την δική τους ιστορία στην μεγάλη οθόνη. Επομένως όλα παραμένουν ρευστά σχετικά με τον Henry Cavill και την στολή με την κόκκινη κάπα..

H Warner Bros. μειώνει τον αριθμό των ταινιών της μετά την αποτυχία του “Batman vs Superman”

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,