Ακόμα 3 ιστορίες του Stephen King ετοιμάζονται για τις οθόνες μας – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ακόμα 3 ιστορίες του Stephen King ετοιμάζονται για τις οθόνες μας

Ειδήσεις | 13-7-2020 |

Αν κάτσουμε να απαριθμήσουμε πόσες φορές τα τελευταία χρόνια έχουμε ασχοληθεί με τον Stephen King, σίγουρα δεν θα τελειώσουμε σύντομα.

Πρόσφατα ο συγγραφέας έβγαλε μία συλλογή από 4 νουβέλες με τίτλο If It Bleeds 3 από τις οποίες ετοιμάζονται για μεταφορές σε μικρή και μεγάλη οθόνη.

Πρώτος και καλύτερος ο Ben Stiller, ο οποίος θα μεταφέρει το Rat, κατά το οποίο ο συγγραφέας Drew Larson, για να ξεπεράσει το συγγραφικό του block, θα κάνει μία συμφωνία με έναν αρουραίο, ανταλλάσσοντας την προσωπική επιτυχία, για τη ζωή ενός αγαπημένου ανθρώπου.

Επόμενη κινηματογραφική μεταφορά θα γίνει από τον Darren Aronofsky, και αφορά το The Life of Chuck, στο οποίο θα κρατά και την παραγωγή. Εδώ ο μεσήλικας Charles Krantz, ζει τη ζωή του, βάσει μεταφυσικών σημείων αναφοράς.

Τηλεοπτικά τώρα, αναλαμβάνει ο Ryan Murphy με το Netflix και την Blumhouse, για να δούμε το Mr. Harrigan’s Phone, σε σενάριο και σκηνοθεσία του John Lee Hancock. Η ιστορία ακολουθεί ένα νεαρό αγόρι που θα γίνει φίλος με ένα δισεκατομμυριούχο, και μεγάλο σε ηλικία γειτονά του, όταν θα χρειαστεί να του ρυθμίσει το νέου iPhone. Όταν ο δεύτερος θα πεθάνει, ο πιτριρικάς θα καταλάβει ότι μπορεί ακόμα να επικοινωνεί μαζί του μέσω του τηλεφώνου, σηματοδοτώντας την 4η μεταφορά του King για το Netflix, μετά τα 1922Gerald’s Gameκαι In the Tall Grass.

Η 4η νουβέλα από το If It Bleeds ονομάζεται Let It Bleed, και αφορά την ερευνήτρια Holly Gibney, την οποία είδαμε στο The Outsider, του HBO, από την Cynthia Erivo, και φήμες θέλουν να ετοιμάζεται και αυτό για μεταφορά.\