Πρεμιέρες 23/07/2020 - Ενδιαφέρουσα εβδομάδα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρεμιέρες 23/07/2020 – Ενδιαφέρουσα εβδομάδα

Πρεμιέρες | 23-7-2020 |

Αγαπημένα μου Cine-φρικιά, τα θερινά καλά κρατούν…

Οι επανεκδόσεις πάνε σύννεφο, οι νέες ταινίες είναι από προβλέψιμες μέχρι βαρετές, αλλά τουλάχιστον υπάρχουν λαμπρές εξαιρέσεις για να σε πείσουν να πας θερινό. κι αυτές που περιμένουμε θα καθυστερήσουν κι άλλο. Το ήδη πληγωμένο ελληνικό box office, πληγώνεται κι άλλο.

Μαζί με τις ταινίες που προβάλλονται ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα, 5 ταινίες έρχονται να προστεθούν.

Ωστόσο, εσύ μπες στο cinefreaks.gr, και δες όλες τις ταινίες, για να ενημερωθείς για τις προβολές τους, σε όλη την Ελλάδα.

Αυτή την Πέμπτη, 23/07/2020, 5 νέες ταινίες βγαίνουν στις αίθουσες.

Έλα Όπως Είσαι (Come as you are)

 

Τρεις νέοι, άτομα με ειδικές ανάγκες, θα ξεκινήσουν ένα road trip, με τη βοήθεια της νοσοκόμας τους, για ένα πορνείο στο Μόντρεαλ, το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει νέους σαν αυτούς.

Δες το trailer, αλλά και που μπορείς να το δεις σε όλη την Ελλάδα


22 Ιουλίου (Utøya 22. Juli)

 

Είναι 22 Ιουλίου του 2011. Περίπου 500 μέλη της Νεολαίας του Εργατικού Κόμματος Νορβηγίας βρίσκονται στο ετήσιο κάμπινγκ της οργάνωσής τους, το οποίο διεξάγεται στο μικρό νησί Ουτόγια της χώρας. Ξαφνικά, μια αδιευκρίνιστη απειλή κάνει την εμφάνισή της. Ένας άντρας εισέρχεται στον χώρο του κάμπινγκ και ξεκινά να σκοτώνει με ένα όπλο όποιον συναντάει μπροστά του. Τα παιδιά πέφτουν νεκρά κατά δεκάδες, άλλα τρέχουν πανικόβλητα να σωθούν και να κρυφτούν μέχρι να τελειώσει η επίθεση και ένα κλίμα απόλυτης τρομοκρατίας εγκαθιδρύεται στη θέση της μέχρι πρότινως ηρεμίας και ξεγνοιασιάς του κάμπινγκ.

Διάβασε την κριτική μας από την Berlinale, αλλά m;aue και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Το Κλαμπ των Χωρισμένων (Divorce Club)

 

O Ben, θα μάθει ότι η γυναίκα του, όχι μόνο τον απατά, αλλά θέλει και διαζύγιο, μετά από 5 χρόνια γάμου. Ο Ben όμως βλέπει επίσης και σιγά σιγά όλους τους φίλους του να παίρνουν το μέρος της πρώην του. Όταν θα συναντήσει τον παλιό του φίλο και συμμαθητή, Patrick, τα πράγματα θα αλλάξουν καθώς ο δεύτερος τον προσκαλεί στην έπαυλή του, και σε μία νέα και περίεργη συνθήκη…

Δες το trailer, αλλά και που μπορείς να το δεις σε όλη την Ελλάδα


Οδός Μαλασάνια 32 (Malasaña 32)

 

Η ταινία Οδός Μαλασάνια 32 είναι εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στη διάσημη γειτονιά της Μαδρίτης. Μια οικογένεια μετακομίζει στο καινούργιο της σπίτι και σύντομα διαπιστώνουν ότι δεν ζουν μόνοι τους στο σπίτι.

Δες το trailer, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Ένα Ντιβάνι στην Τυνησία (Arab Blues)

 

Η Selma είναι ψυχαναλύτρια, η οποία μετά από πολλά χρόνια που πέρασε στο Παρίσι σπουδάζοντας, αποφασίζει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα: να γυρίσει στην πατρίδα της και να ανοίξει το δικό της ιατρείο. Ξεκινώντας από μία ταράτσα, θα βρεθεί αντιμέτωπη με έναν κόσμο γεμάτο ανθρώπους, αντιθέσεις και διαφορετικούς πολιτισμούς.

Δες το trailer, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα