Η μεταφορά του "The Last of Us", βρήκε επιτέλους τον (πιλοτικό) σκηνοθέτη της – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η μεταφορά του “The Last of Us”, βρήκε επιτέλους τον (πιλοτικό) σκηνοθέτη της

Ειδήσεις | 9-6-2020 |

Και μετά από αρκετούς που πέρασαν, η μεταφορά του διάσημου βιντεοπαιχνιδιού της Naughty Dog, The Last Of Us, βρήκε επιτέλους τον σκηνοθέτη του πιλοτικού επεισοδίου της σειράς του HBO.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Johan Renck, ο οποίος κέρδισε το Emmy, για την άλλη επιτυχία του δικτύου, το Chernobyl.  

Το βιντεοπαιχνίδι που δημιουργήθηκε από Naughty Dog, και εκδόθηκε από τη Sony το 2013, είναι τοποθετημένο σε μία περίοδο όπου ο κόσμος έχει καταστραφεί εντελώς εξαιτίας μιας πανδημίας, και επικεντρώνεται στη σχέση ανάμεσα στον Joel, ο οποίος πλέον προσπαθεί να επιβιώσει κλέβοντας, και στην Ellie, μία έφηβη που κρατάει το κλειδί της θεραπείας. Ο Joel θα πρέπει να φυγαδεύσει την Ellie, εκτός της ζώνης της καραντίνας. Αυτό όμως που φαίνεται απλό, θα μετατραπεί σε ένα σπαραξικάρδιο ταξίδι σε μία διαλυμένη Αμερική, με τους δύο ήρωες να στηρίζονται ο ένας στον άλλο για επιβίωση.

Ο σεναριογράφος και καλλιτεχνικός διευθυντής του παιχνιδιού, Neil Druckmann, θα δουλέψει με τον Mazin στο σενάριο και την παραγωγή.

Στην εκτέλεση παραγωγής θα βρίσκεται και η Carolyn Strauss, μαζί με τον Evan Wells, πρόεδρο της Naughty Dog. Το σημαντικό σε αυτό είναι ότι στην παραγωγή θα βρίσκεται και η PlayStation Productions, η νεοσύστατη θυγατρική της Sony, με αυτή τη σειρά να σηματοδοτεί την πρώτη της παραγωγή, πράγμα που σημαίνει ότι ίσως θα πρέπει να περιμένουμε κι άλλες παραγωγές. Ναι, εννοούμε το God Of War.