Πρεμιέρες 05/03/2020 - Ο καλός ο μήνας από τις πρεμιέρες φαίνεται - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρεμιέρες 05/03/2020 – Ο καλός ο μήνας από τις πρεμιέρες φαίνεται

Πρεμιέρες | 5-3-2020 |

Αγαπημένα μου Cine-φρικιά, και τι μήνας είναι αυτός.

Μπορεί στη γειτονική Ιταλία να κλείνουν τα σινεμά για τον φόβο των λοιμών και των καταποντισμών, αλλά εμείς είμαστε θαρραλέοι λέμε…

7 νέες ταινίες έρχονται να προστεθούν, στον κατάλογο, κι έτσι αυτήν την εβδομάδα έχεις την δυνατότητα να δεις, 44 ταινίες στις αίθουσες.

Ωστόσο, εσύ μπες στο cinefreaks.gr, και δες όλες τις ταινίες, για να ενημερωθείς για τις προβολές τους, σε όλη την Ελλάδα.

Αυτή την Πέμπτη, 05/03/2020, 7 νέες ταινίες βγαίνουν στις αίθουσες.

H Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς

Σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο και η “Ωραία Κοιμωμένη” Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει.

Διάβασε την κριτική μας, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Ο Αόρατος Άνθρωπος (The Invisible Man )

Η Cecilia, καταφέρνει να δραπετεύσει από μία βίαιη σχέση. Όταν εκείνος αυτοκτονεί, η Cecilia αρχίζει να αισθάνεται ότι ο άντρας της είναι παντού και πάντα μαζί της, χωρίς να την πιστεύει κανείς.

Διάβασε την κριτική μας, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Σκοτεινά Νερά (Dark Waters)

O Mark Ruffalo βασίζει την επόμενη ερμηνεία του σε μία αληθινή ιστορία περιβαλλοντικής κρίσης, πράγμα που απασχολεί και τον ίδιο.

Ο ηθοποιός ερμηνεύει στο νέο Dark Waters, τον Robert Bilott, έναν δικηγόρο, ο οποίος έχει βασίσει την καριέρα του στην υπεράσπιση εταιριών με χημικά όταν εκείνες δέχονται μηνύσεις. Θα ανακαλύψει ένα σκοτεινό μυστικό το οποίο συνδέει πληθώρα ανεξήγητων θανάτων με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες. Για να αποκαλύψει την αλήθεια θα πρέπει να ρισκάρει το μέλλον και την οικογένειά του.

Διάβασε την κριτική μας, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Ο Φύλακας (The warden)

Μία φυλακή πρόκειται να εκκενωθεί για να δημιουργηθεί στη θέση της η επέκταση ενός αεροδρομίου.

Ο αστυνομικός Jahed προσπαθεί με τους υφισταμένους τους να μεταφέρει όλους τους κρατουμένους στις νέες εγκαταστάσεις, αλλά θα ανακαλύψει, ότι ένας από αυτούς λείπει.

Δες το trailer, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Ο Δρόμος της Επιστροφής (The Way Back)

Η υπόθεση ακολουθεί τον Jack, o οποίος από πολύ μικρή ηλικία είχε μεγάλο ταλέντο στο μπάσκετ. Αν και του δόθηκαν μεγάλες επαγγελματικές ευκαιρίες, αυτός ανεξήγητα το παράτησε. Πολλά χρόνια μετά, λόγω ενός φρικτού θανάτου που τον τάραξε, κατέφυγε στο αλκοόλ, κάτι το οποίο κατάστρεψε τον γάμο του. Όλα αλλάζουν όταν δέχεται να γίνει ο προπονητής στη ομάδα μπάσκετ όπου πήγαινε.  Καθώς τα παιδιά που προπονεί δείχνουν να είναι πολύ χαρισματικά, και κατακτούν συνεχώς νίκες στο παρκέ του γηπέδου, ο ήρωας βρίσκει την δύναμη και το θάρρος να δει κατάματα τα λάθη που κουβαλάει από παλιά. Αντιλαμβάνεται ότι το να επανορθώσει αποτελεί μία σοβαρή πρόκληση που όμως είναι διατεθειμένος να την δεχτεί.

Δες το trailer, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Το Βαμμένο Πουλί (The Painted Bird)

Η πλοκή εστιάζει σε ένα νεαρό αγόρι εβραϊκών ριζών το οποίο στέλνεται από τους γονείς του σε κάποιους συγγενείς τους στην Ανατολική Ευρώπη, ώστε το παιδί να γλιτώσει από το αντισημιτικό κύμα διώξεων που εξαπέλυσαν οι Ναζί κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η θεία του μικρού αποβιώνει όμως ξαφνικά, και πρέπει πλέον ο ίδιος να φροντίσει τον εαυτό του σε ένα άγριο και επικίνδυνο τοπίο που γίνεται ολοένα και πιο εχθρικό. Το μίσος, η προκατάληψη, ο φόβος και η βία απλώνονται απ’ άκρη σ’ άκρη, με τον πιτσιρικά να παλεύει για την επιβίωσή του ενώ ακολουθεί τον δικό του δρόμο συναντώντας διάφορα άτομα και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Δες το trailer, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Φύγαμε (Onward)

Σε έναν προαστιακό φανταστικό κόσμο, ο οποίος κατοικείται από ελφ, τρολς, πνεύματα και μονόκερους που τρώνε από τα σκουπίδια, συμβαίνει κάτι το περίεργο. Όλα αυτά τα μαγικά και μυθικά πλάσματα μένουν εκεί γιατί η μαγεία έχει αντικατασταθεί από την τεχνολογία. Δύο νεαρά αδέρφια, οι Ian και Barley Lightfoot, θα προσπαθήσουν να ξαναανακαλύψουν την ξεχασμένη μαγεία, για να ξανασυναντήσουν τον πατέρα τους, που πέθανε όταν ήταν πολύ μικροί, με σκοπό να περάσουν έστω ακόμα μία μέρα μαζί του. Την ίδια ώρα θα έχουν την ευκαιρία να επανεξετάσουν την σχέση τους.

Διάβασε την κριτική μας από το Βερολίνο, και μάθε που μπορείς να το δεις σε όλη την Ελλάδα.