Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του "The Witcher" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του “The Witcher”

Ειδήσεις | 25-2-2020 |

Και αφού πέρασαν 2 μήνες που κυκλοφόρησε στη πλατφόρμα του Netflix, τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου έχουν ξεκινήσει ήδη. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στη Μεγάλη Βρετανία και η πρεμιέρα θα γίνει κάπου το 2021. Από το cast δεν λείπει προφανώς ο “Γητευτής” Henry Cavill, η Freya Allan και η Anya Chalotra.

Αν και ελάχιστα γνωρίζουμε για τα γεγονότα του δεύτερου κεφαλαίου, το σίγουρο είναι ότι ο δεύτερος κύκλος θα αποζημιώσει τους θαυμαστές για την υπομονή τους. Μάλιστα το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα μια λίστα με τους ηθοποιούς που θα ενταχθούν στα επεισόδια του νέου κύκλου όπως ο αγαπημένους σε όλους Κristofer Κivju ο γνωστός Τormund από το “Game of Thrones”. Ο Κivju θα αναλάβει το ρόλο του Νίβελεν, ενός σκοτεινού άντρα που ζει μέσα στο δάσος.

Στο καστ θα ενταχθεί επίσης ο Paul Bullion από το “Peaky Blinders” στο ρόλο του Λάμπερτ. Επίσης ο Yasen Atour ο οποίος θα υποδυθεί τον Κοέν, η Agnes Bjorn στο ρόλο της Βαρίν, ο Thue Ersted Rasmussen στο ρόλο του Έσκελ, η Αisha Fabienne Ross ως Λήδια και η Mecia Simson στο ρόλο της Φραντσέσκα.