Πρεμιέρες 20/02/2020 - Από όλα έχει ο μπαξές... - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρεμιέρες 20/02/2020 – Από όλα έχει ο μπαξές…

Πρεμιέρες | 20-2-2020 |

Αγαπημένα μου Cine-φρικιά, αφού τσικνίσετε, πρέπει να τελειώσετε την ημέρα σας, με μία ταινία.

Έχετε επιλογές, σίγουρα όχι πολλές, αλλά έχετε.

6 νέες ταινίες έρχονται να προστεθούν, στον κατάλογο, κι έτσι αυτήν την εβδομάδα έχεις την δυνατότητα να δεις, 35 ταινίες στις αίθουσες.

Ωστόσο, εσύ μπες στο cinefreaks.gr, και δες όλες τις ταινίες, για να ενημερωθείς για τις προβολές τους, σε όλη την Ελλάδα.

Αυτή την Πέμπτη, 20/02/2020, 6 νέες ταινίες βγαίνουν στις αίθουσες.

Οι Αεροναύτες (The Aeronauts)

Λονδίνο, 1862. Οι θεατές συγκεντρώνονται εκστασιασμένοι για να παρακολουθήσουν την απογείωση ενός αερόστατου, τη στιγμή που ο μετεωρολόγος James Glaisher (Eddie Redmayne) αγχωμένος περιμένει την πιλότο Amelia Wren (Felicity Jones) να κάνει την θεαματική της είσοδο. Τόσο νέος στην επιστημονική κοινότητα και παλεύοντας για να τον πάρουν στα σοβαρά, ο Glaisher δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τα «ακροβατικά» της Wren, την ίδια στιγμή που εκείνη γνωρίζει πως αυτού του είδους οι επιδείξεις είναι και εκείνες που μπορούν να προσελκύσουν τεράστιες χρηματοδοτήσεις.

Η πτήση τους θα εξυπηρετήσει διπλό σκοπό, αφού θα σπάσει το γαλλικό ρεκόρ αιώρησης, και παράλληλα θα βοηθήσει τον Glashier να συλλέξει δεδομένα για τις αμφισβητούμενες προβλέψεις του καιρού. Όσο οι δυο τους ανεβαίνουν πιο ψηλά, τόσο ο αέρας γίνεται πιο κρύος και επικίνδυνος, αλλά κυρίως οι αποφάσεις που θα πρέπει να πάρουν φαίνονται δυσκολότερες και ακροβατούν μεταξύ ζωής και θανάτου.

Διάβασε την κριτική μας, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Έμα (Ema)

Σε ό,τι αφορά την ιστορία, μιλάμε για ένα αποτυχημένο γάμο ανάμεσα σε μία χορεύτρια, και τον σκηνοθέτη σύζυγό της (Marriage Story, much?). Σε ό,τι αφορά το θέμα, μιλάμε για τον διαχωρισμό ανάμεσα στην οικογένεια που έχουμε και σε αυτήν που επιλέγουμε (βλ. The Truth). Κι ενώ τα πάντα σου θυμίζουν κάτι, κι αυτό γιατί αυτά τα θέματα τα έχεις ξαναδεί, αυτό που αλλάζει εδώ είναι ο τρόπος που τα βλέπεις.

Διάβασε την κριτική μας, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Απόστρατος (Defunct)

Με την εταιρία εισαγωγών μηχανών εσπρέσο που διευθύνει σε αδιέξοδο, ο Γλυφαδιώτης εργένης Άρης Νικολόπουλος «αποστρατεύεται» στο σπίτι του ένδοξου παππού Αριστείδη στον υποτονικό Παπάγου. Το στοκ των μηχανών εσπρέσο στοιβάζεται στο αραχνιασμένο γραφείο του απόστρατου αξιωματικού καθώς ο εγγονός ξανασμίγει με παιδικούς φίλους κολλημένους εσαεί στο προάστιο των αξιωματικών αλλά και μ’ έναν πρώην συναγωνιστή του παππού του, παραδόξως κομμουνιστή. Αντιμέτωπος με ηρωικά φαντάσματα του παρελθόντος ο απολιτίκ εγγονός θα νιώσει την ανάγκη να φανεί αντάξιος του ονόματός του. Όμως, όσο πλησιάζει τον θρύλο του παππού Αριστείδη, τόσο αυτός αλλάζει όψη.

Διάβασε την κριτική μας, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Το Κάλεσμα της Άγριας Φύσης (The Call of the Wild)

Η ταινία βασίζεται στην πολυαγαπημένη κλασική ιστορία «Το Κάλεσμα της Άγριας Φύσης» και φέρνει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του Μπακ, ένα σκύλο με μεγάλη καρδιά. Η ευτυχισμένη ζωή του ανατρέπεται όταν ξαφνικά μεταφέρεται από το σπίτι του στην Καλιφόρνια στην εξωτική και άγρια Αλάσκα την περίοδο της μεγάλης εξόρυξης χρυσού το 1890. Ως το νεότερο μέλος μιας ομάδας σκύλων για αποστολές αλληλογραφίας –αργότερα γίνεται ο αρχηγός τους –ο Μπακ θα βιώσει την εμπειρία της ζωής του, βρίσκοντας στο τέλος την αληθινή του θέση σε αυτό τον κόσμο φροντίζοντας πια ο ίδιος τον εαυτό του.

Δες το trailer, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Στο Λαβύρινθο (Into the Labyrinth)

H Samantha, ένα μικρό κορίτσι που είχε απαχθεί, επιστρέφει φανερά σοκαρισμένη, αφού είχε φυλακιστεί και μετά νοσηλευτεί. Δίπλα της η Dr. Green, μία profiler της αστυνομίας η οποία ερευνά το μυαλό των θυμάτων για να βρει στοιχεία, καθώς και ο Genko, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ, ο οποίος ερευνά αντίστοιχες υποθέσεις. Ο σκοπός όμως είναι, ότι το μυστήριο που καλούν να λύσουν, δεν είναι σαν τις προηγούμενες υποθέσεις.

Δες το trailer, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Sonic Η Ταινία (Sonic the Hedgehog)

Ο Sonic προσπαθεί να προσαρμοστεί στη Γη παρέα με τον αστυνομικό φίλο του Tom Wachowski (James Marsden), ενώ θα πρέπει να σταματήσουν τα διαβολικά σχέδια του Robotnik (Jim Carrey), ο οποίος θέλει τις δυνάμεις του μπλε σκαντζόχοιρου για να κυριαρχήσει στον κόσμο.

Διάβασε την κριτική μας, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα