Πρεμιέρες 06/02/2020 - Είναι αυτό που λέμε καλή εβδομάδα... - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρεμιέρες 06/02/2020 – Είναι αυτό που λέμε καλή εβδομάδα…

Ειδήσεις, Πρεμιέρες | 6-2-2020 |

Αγαπημένα μου Cine-φρικιά, είναι από αυτές τις εβδομάδες που λες, “δεν μπορεί, κάποιος μας κάνει πλάκα”. Κι αυτό γιατί αυτή την εβδομάδα έχουμε στα χέρια μας ταινίες που αφορούν όλα τα γούστα, και σίγουρα θα βρουν την θέση τους στα μάτια σας.

6 νέες ταινίες έρχονται να προστεθούν, στον κατάλογο, κι έτσι αυτήν την εβδομάδα έχεις την δυνατότητα να δεις, 41 ταινίες στις αίθουσες.

Ωστόσο, εσύ μπες στο cinefreaks.gr, και δες όλες τις ταινίες, για να ενημερωθείς για τις προβολές τους, σε όλη την Ελλάδα.

Αυτή την Πέμπτη, 06/02/2020, 6 νέες ταινίες βγαίνουν στις αίθουσες.

Οι MONOS (MONOS)

Σε μία βουνοκορφή, μία ομάδα από έφηβους παίζει ποδόσφαιρο με δεμένα μάτια. Την ομάδα των ανταρτών επιβλέπει ο “Messenger”, μία φωνή από τον ασύρματο, υπενθυμίζοντάς τους ότι η “Οργάνωση”΄στην οποία ανήκουν, είναι η οικογένειά τους, δηλαδή τα πάντα. Στερούνται ονομάτων. Έχουν όμως παρατσούκλια: Μπουμ Μπουμ, Λύκος Σκύλος, Ράμπο κτλ. Ζουν σε μία κατασκευή γεμάτη πέτρινες εγκαταστάσεις.

Η βασική τους εντολή είναι να φυλάξουν την “Γιατρό”, μία φυλακισμένη Αμερικανίδα, την οποία έχουν απαγάγει για λύτρα. Ωστόσο, μία νέα άφιξη θα αλλάξει τα δεδομένα: Η Shakira. μία αγελάδα, η οποία είναι το νέο αντικείμενο προστασίας της ομάδας. Όταν ο Messenger, θα αποχωρήσει, τα παιδιά θα μείνουν μόνα τους χωρίς κάποια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Υπο-ομάδες θα δημιουργηθούν, και τότε τα πράγματα θα πάρουν μία τροπή που κανείς δεν θα περίμενε.

Διάβασε την κριτική μας, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Μικρές Κυρίες (Little Women)

H Jo March αφηγείται την ιστορία της ζωής της, η οποία είναι συνδεδεμένη με τις αδερφές της: 4 νεαρές γυναίκες αποφασισμένες να ζήσουν τη ζωή τους με τους δικούς τους όρους.

Διάβασε την κριτική μας, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Η Αόρατη ζωή της Ευριδίκης Γκουσμάο (The Invisible Life of Euridice Gusmao)

Η Euridice και η Guida είναι δύο αχώριστες αδερφές, και μένουν στο σπίτι των συντηρητικών γονιών της, στο Rio de Janeiro στη δεκαετία του 1950.

Παρά το γεγονός ότι έχουν ενταχθεί στην παραδοσιακή ζωή, η καθεμιά τους έχει ένα όνειρο: Η Euridice θέλει να γίνει παινίστα, και η Guida να βρει τον πραγματικό έρωτα. Σε μία δραματική όμως στιγμή θα χωριστούν εξαιτίας του πατέρα τους, και θα αναγκαστούν να ζήσουν χώρια. Θα πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους, ενώ την ίδια στιγμή ο στόχος τους είναι να ξαναβρεθούν.

Δες το trailer, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Φως στο Σκοτάδι (Light of My Life)

Η ταινία ακροβατεί ανάμεσα σε μεταποκαλυπτικό road movie, οικογενειακή ταινία για την ατέρμονη αγάπη ενός πατέρα για το παιδί του και θρίλερ με τις επιθέσεις αντρών κάθε τόσο να παραμονεύουν. Η ταινία μας δίνει όμορφες στιγμές σε κάθε μία από τις τρεις αυτές εκφάνσεις της: ο πατέρας που μαθαίνει από βιβλία πως να μεγαλώσει την κόρη του και προσπαθεί να της εξηγήσει την εφηβεία, ο σεξισμός που πλέον με τις γυναίκες εξαφανισμένες έχει μετατραπεί σε κυνήγι κάθε τι θηλυκού και τα χιονισμένα τοπία μιας έρημης και επικίνδυνης φύσης.

Διάβασε την κριτική μας, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Αρπακτικά Πτηνά Και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν (Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)

Η Harley Quinn χωρίζει με τον Joker. Υπόσχεται στον εαυτό της ότι δεν θα ξαναγυρίσει στα παλιά. Όταν όμως τα νέα μαθαίνονται, όλοκληρη η Gotham θεωρεί ότι είναι απροστάτευτη πια, και ο υπόσκοσμος, της έχει πολλά μαζεμένα.

Διάβασε την κριτική μας, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Winona

Μοιάζει µε µία απλή εκδροµή σεµία έρηµη, όµορφη παραλία.Τέσσερις γυναίκες γελούν,παίζουν στην άµµο, κολυµπούν, φαντασιώνονται και απολαµβάνουν τη ζεστασιά του ήλιου και τη δροσιά της θάλασσας . Η µέρα κυλάει µε ανόητα παιχνίδια, τραγούδι και χορό. Σηµεία στίξης στο γέλιο τους, τα δάκρυα. Τα δάκρυα τα σκουπίζουν οι φανταστικές τους διηγήσεις. Μέχρι που η µέρα σβήνει και πρέπει να αποχαιρετίσουν την παραλίατους. Υποβλητικά µυστηριώδης και βαθιά συγκινητική, η Winona µας αποκαλύπτεται , διατηρώντας το συγκλονιστικό της µυστικό, µέχρι τέλους.

Δες το trailer, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα