Πρεμιέρες 16/01/2020 - Την λες και καλή εβδομάδα για σινεμά... - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρεμιέρες 16/01/2020 – Την λες και καλή εβδομάδα για σινεμά…

Πρεμιέρες | 16-1-2020 |

Αγαπημένα μου Cine-φρικιά, είναι από αυτές τις εβδομάδες που δεν πρέπει να περιμένεις πολλά. Ό,τι έχεις επιλογές έχεις, μη λέμε ψέματα. Και ίσως κάποιες από αυτές, να είναι και καλές…

7 νέες ταινίες έρχονται να προστεθούν, στον κατάλογο, κι έτσι αυτήν την εβδομάδα έχεις την δυνατότητα να δεις, 30 ταινίες στις αίθουσες.

Ωστόσο, εσύ μπες στο cinefreaks.gr, και δες όλες τις ταινίες, για να ενημερωθείς για τις προβολές τους, σε όλη την Ελλάδα.

Αυτή την Πέμπτη, 16/01/2020, 7 νέες ταινίες βγαίνουν στις αίθουσες.

Bad Boys for Life

Αν προσπαθήσω να περιγράψω την εμπειρία του Bad Boys for Life, τότε μπορώ να πώ μόνο μία πρόταση: Με μία πλοκή απόλυτα προβλέψιμη, έως και βλακώδη, με μία συνηθισμένη προβλέψιμη δράση, με κλισέ διαλόγους, περάσαμε υπέροχα.

Διάβασε την κριτική μας, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Ντούλιτλ (Dolittle)

Αυτή τη φορά όμως, μεταφερόμαστε στη Βικτωριανή Αγγλία, με τον John Dolittle (Robert Downey Jr) να θρηνεί τον χαμό της γυναίκας του, και να αποσύρεται σε μία έπαυλη, με μόνη συντροφιά τα ζώα του. Η ικανότητά του να μιλάει με αυτά, αποδυναμώνει την ικανότητά του να συναναστρέφεται με κόσμο όμως. Όλα αυτά θα αλλάξουν, όταν δύο παιδιά καταφθάνουν στην έπαυλη.

Διάβασε την κριτική μας, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Η Αλήθεια (La Vérité)

H Fabienne είναι μία διάσημη σταρ του Γαλλικού σινεμά, και έχει καταφέρει να κάνει καριέρα ανάμεσα σε άντρες που την αγαπούν και την θαυμάζουν.

Όταν τα απομνημονεύματα της εκδίδονται, η κόρη της Lumir, επιστρέφει από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι μαζί με τον άντρα της και το παιδί τους. Η επανένωση μάνας και κόρης, γρήγορα θα πάρει άσχημη τροπή. Αλήθειες θα βγουν στην επιφάνεια, σχέσεις θα δοκιμαστούν, αγάπες και μίση σε πρώτο πλάνο.

Διάβασε την κριτική μας, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Το Λουλούδι της Ευτυχίας (Little Joe)

Η Alice είναι μία εργασιομανής επιστήμονας, η οποία προσπαθεί να δημιουργήσει ένα γενετικά μεταλλαγμένο φυτό, του οποίου η μυρωδιά μπορεί να κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους. Είναι χωρισμένη με ένα παιδί. Και όπως ήταν αναμενόμενο, η Alice (το όνομα, μόνο τυχαίο δεν είναι), θα ξεκινήσει να σπάει τους κανόνες δεοντολογίας, προσπαθώντας να φτάσει στον στόχο της, πιο σύντομα. Όταν θα πάρει σπίτι της ένα δείγμα, γρήγορα θα καταλάβει ότι όντως τα φυτά έχουν αντίκτυπο στην ανθρώπινη συμπεριφορά. Αλλά είναι το επιθυμητό;

Διάβασε την κριτική μας, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Η Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ (Richard Jewell)

Το σενάριο έχει βασιστεί στο “The Suspect”, το βιβλίο των Kent Alexander και Kevin Salwen, αλλά και στο άρθρο του Vanity Fair, από την Marie Brenner, με σημαντικό το ότι δεν αφορά τον βομβιστή, αλλά τον φύλακα ασφαλείας ο οποίος βρήκε το σακίδιο με τον εκρηκτικό μηχανισμό κάτω από ένα παγκάκι, σημαίνοντας συναγερμό.

Διάβασε την κριτική μας, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


Μια Λευκή, Λευκή Μέρα (A White, White Day)

Σε μια απομονωμένη πόλη της Ισλανδίας, ένας εν αποστρατεία αστυνομικός πενθεί για την απώλεια της γυναίκας του, την οποία είχε χάσει λίγο καιρό πριν σε ένα τραγικό δυστύχημα. Όταν υποψιάζεται πως ένας άντρας διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί της, αποφασίζει να μάθει την αλήθεια με κάθε κόστος. Οι υποψίες του όμως, εξελίσσονται σε ψύχωση που κορυφώνεται ραγδαία, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τον ίδιο, όσο και τους αγαπημένους του.

Δες το trailer, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα


AGA

Στα χιονισμένα χωράφια του Βορρά, ο Nanook και η Sedna ζουν σύμφωνα με τις παραδόσεις των προγόνων τους. Μόνοι στην έρημο, μοιάζουν με τους τελευταίους ανθρώπους στη Γη. Ο παραδοσιακός τρόπος ζωής του Nanook και της Sedna αρχίζει να αλλάζει – αργά, αλλά αναπόφευκτα. Το κυνήγι γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο, τα ζώα γύρω τους πεθαίνουν από ανεξήγητους θανάτους και ο πάγος λιώνει νωρίτερα από κάθε χρόνο. Ο Τσένα, που τους επισκέπτεται τακτικά, είναι η μόνη σύνδεση τους με τον έξω κόσμο  και με την κόρη τους Άγκα, που έχει εγκαταλείψει τη παγωμένη τούνδρα πριν από πολύ καιρό λόγω οικογενειακής διαμάχης. Όταν η υγεία της Sedna επιδεινώνεται, η Nanook αποφασίζει να εκπληρώσει την επιθυμία της. Ξεκινάει μακρύ ταξίδι για να βρει την Άga.

Δες το trailer, αλλά και το που παίζεται σε όλη την Ελλάδα