Η οικογένεια του J.R.R. Tolkien δεν εγκρίνει την νέα ταινία, αφιερωμένη στον συγγραφέα - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η οικογένεια του J.R.R. Tolkien δεν εγκρίνει την νέα ταινία, αφιερωμένη στον συγγραφέα

Ειδήσεις | 24-4-2019 |

Με λιγότερο από ένα μήνα πριν την έξοδο του Tolkien, στις αίθουσες από την Fox Searchlight, ταινία που αφορά την ζωή του συγγραφέα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, με πρωταγωνιστή τον Nicholas Hoult, η οικογένεια του συγγραφέα ανακοίνωσε ότι δεν εγκρίνει την ταινία.

Σε δήλωσή την χθες Τρίτη, η οικογένεια του J.R.R. Tolkien μαζί με τον οίκο διαχείρισης του, θέλησαν να καθαρίσουν το τοπίο, λέγοντας ότι “δεν εγκρίνουν, δεν εξουσιοδοτούν και δεν συμμετείχαν στην δημιουργία της ταινίας”.

Στην δήλωση συμπληρώνουν ότι: “Δεν εγκρίνουμε την ταινία και το περιεχόμενο της με κανέναν τρόπο”.

Εκπρόσωπος της οικογένειας επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια δεν έχει δει ακόμα το Tolkien, για αυτό και η δήλωση δεν αφορά κάποια συγκεκριμένη σκηνή ή στοιχείο της ταινίας. Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι πολλές φορές στο παρελθόν έχουν προσεγγίσει δημιουργοί τον Οίκο του Tolkien, προκειμένου να μεταφέρουν την ζωή του στον κινηματογράφο, χωρίς να έχουν δώσει ποτέ την έγκρισή τους.

Ωστόσο η βιογραφία, θα βγει στις αίθουσες, και πέρα από τον Hoult, θα δούμε τους Lily Collins, Colm Meaney, Derek Jacobi, Mimi Keene και Pam Ferris.

Η ταινία θα σηματοδοτεί την πρώτη ταινία σε διανομή της Disney, μετά την εξαγορά της Fox.

Διαβάστε περισσότερα για: ,