Όταν ο Luke Skywalker, έγινε Chucky - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Όταν ο Luke Skywalker, έγινε Chucky

Ειδήσεις | 2-4-2019 |

Όχι δεν μιλάμε για ένα κουλό crossover. Αν και φανταστείτε το λίγο!

Για τους fans της “Κούκλας του Σατανά”, σίγουρα δεν είναι καλή περίοδος. Στην αρχή έμαθαν πως στο reboot, την φωνή του Chucky δεν θα παρέχει ο Brad Doufir. Το κατάπιαν. Επίσης έμαθαν ότι ο δημιουργός σκηνοθέτης Don Mancini, επίσης θα απέχει. Το άντεξαν.

Μία νέα μπουκιά φαίνεται να τους έχει κάτσει στο λαιμό. Και αυτή είναι εκείνη της συμμετοχής του Mark Hamill, του Luke του Skywalker σα να λέμε, στον ρόλο της δολοφονικής κούκλας.

Το reboot θα βασίζεται στην βασική πλοκή του πρώτου, με την Aubrey Plaza σαν Karen Barclay, η οποία δίνει στον γιο της Andy (Gabriel Bateman) μία κούκλα για δώρο, χωρίς να γνωρίζει ότι μέσα σε αυτήν έχει κωλοκάτσει το πνεύμα ενός κατά συρροή δολοφόνου. Αμάν, κι αυτοί. Όπου να ‘ναι πάνε και κάθονται.

Ο παραγωγός David Katzenberg, δήλωσε: “Αισθανόμαστε τυχεροί να έχουμε έναν θρύλο, να δημιουργεί μία νέα οπτική σε έναν θρυλικό χαρακτήρα. Ο Mark είναι ένας χαρισματικός και φημισμένος vocal performer, και προσέγγισε τον χαρακτήρα με απίστευτη ενέργεια και αφοσίωση.”

Ο Hamill το ανακοίνωσε κι ο ίδιος στο Twitter:

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Lars Klevberg, σε σενάριο Tyler Burton Smith, με το cast να συμπληρώνουν οι Brian Tyree Henry, Tim Matheson και David Lewis.

Διαβάστε περισσότερα για: ,