Η "Black Widow", αποκτά Rachel Weisz και David Harbour - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η “Black Widow”, αποκτά Rachel Weisz και David Harbour

Ειδήσεις | 4-4-2019 |

Και μετά την επιτυχία της Wonder Woman, ουπς λάθος, της Captain Marvel, η εταιρεία μάλλον έχει αποφασίσει να κάνει την “Black Widow” περιπέτεια πολλών οκτανίων, και τα νέα είναι τα εξής σχετικά με τις νέες προσθήκες:

Η μία είναι οσκαρική ηθοποιός, ακριβώς μετά από άλλη μία συμμετοχή της σε μία οσκαρική ταινία, και ο άλλος είναι ένας αγαπημένος χαρακτήρας του Stranger Things, που σε λίγο θα φορέσει τα κόκκινα του HellBoy. Ο λόγος για τους Rachel Weisz και David Harbour, οι οποίοι είναι σε συζητήσεις για να ενταχθούν στο MCU, μέσω της “Black Widow”.

Το Variety μετέδωσε ότι η Weisz είναι πολύ κοντά στο να κλειδώσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν έχουμε ακόμα δεδομένα για τον πιο ρόλο θα ερμηνεύσει αν κλείσει η συμφωνία, καθώς ακόμα δεν ξέρουμε αν το σενάριο θα αφορά το παρελθόν της Natasha Romanoff, ή αν θα λάβει χώρα στη μετά “Avengers: Endgame”, εποχή.

Από την άλλη το Hollywood Reporter, το οποίο μετέδωσε την είδηση για τον Harbour, επίσης μεταδίδει ότι η ταινία θα αφορά τον χαρακτήρα της Johansson, με την Cate Shortland να σκηνοθετεί το σενάριο του Jac Shaeffer.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στον Λονδίνο τον ερχόμενο Ιούνιο.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,