Ένα από τα καλύτερα βιβλία του King, έρχεται στην μεγάλη οθόνη - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ένα από τα καλύτερα βιβλία του King, έρχεται στην μεγάλη οθόνη

Ειδήσεις | 13-3-2019 |

Η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για την εποχή που ό,τι φέρει την υπογραφή του Stephen King, “πρέπει” να μεταφερθεί στο σινεμά ή την τηλεόραση.

Αυτό που περιμέναμε όλοι εμείς οι King-Fans, μεταξύ άλλων εδώ που τα λέμε, είναι κάτι που ανακοινώθηκε το 2017, και μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

Μιλάμε για την μεταφορά του πρώτου βιβλίου του δημιουργού σε συνεργασία με τον συγγραφέα Peter Straub, “The Talisnman”, το οποίο ελπίζουμε να έχει καλύτερη μοίρα και μεταχείριση από το “Dark Tower”…

H καθυστέρηση οφείλεται στην αλλαγή σκηνοθέτη. Το project βρισκόταν στα χέρια του Josh Boone, των “New Mutants”, αλλά τώρα περνά στον Mike Barker των Broadchurch, Fargo, και The Handmaid’s Tale. Παραγωγός θα είναι ο Frank Marshall, με την διασκευή του σεναρίου να υπογράφει ο Chris Sparling, του “Buried”.

To “Φυλαχτό”, ακολουθεί τον νεαρό Jack Sawyer, ο οποίος ταξιδεύει από το New Hampshire στην για να σώσει την καρκινοπαθή μητέρα του. Ταξιδεύοντας θα ανακαλύψει ένα παράλληλο σύμπαν, στο οποίο ζουν οι “twinners”, παράλληλες εκδοχές των ανθρώπων που ζουν στο κανονικό σύμπαν. Θα χρειαστεί ο Jack να ταξιδέψει στις ΗΠΑ, για να προστατεύσει ένα φυλαχτό για να σώσει την μητέρα του.

Αν όλα πάνε καλά, και το ευχόμαστε, διότι έχει καεί η γούνα μας, αυτό θα σημαίνει πως θα δοθεί το πράσινο φως για την μεταφορά και του sequel των συγγραφέων, το “Μαύρο Σπίτι”.

 

Διαβάστε περισσότερα για: ,