Η Γερμανίδα με το ποδήλατο - Ένα μεγαλεπήβολο ντοκιμαντέρ, ζητάει την στήριξή σου - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Γερμανίδα με το ποδήλατο – Ένα μεγαλεπήβολο ντοκιμαντέρ, ζητάει την στήριξή σου

Ειδήσεις | 20-3-2019 |

Όταν ο Δομήνικος δεν μπορεί πλέον να προχωρήσει προς το μέλλον, αποφασίσει να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του παρελθόντος. Αυτό είναι ένα ντοκυμαντερ για την οικογένεια, την αγάπη και τη δύναμη να κάνεις το βήμα προς την προσωπική ελευθερία, γυρισμένο στη Γερμανία και στην Ελλάδα. 

“Η Γερμανίδα με το Ποδήλατο” είναι ένα ντοκιμαντέρ γυρισμένο σε διάφορα μέρη της Γερμανίας και της Ελλάδας. Είναι η ιστορία του Δομίνικου που για να δραπετεύσει από τους δαίμονες του παρελθόντος ξεκινά μια βαθιά καταβύθιση στην ιστορία της οικογένειας του και ειδικότερα της μητέρας του. Τι είμαστε ικανοί να κάνουμε ώστε να κερδίσουμε την “αγάπη” που τόσο λαχταράμε; Μέσα από μία σειρά ταξιδιών και σοκαριστικών αποκαλύψεων γεμάτων μεταπολεμική Γερμανία, ιδρύματα και μια αξιοσέβαστη οικογενειακή κληρονομιά, και τον κόσμο του πατέρα του γεμάτο όνειρα και αγροτιά.  Η προσωπική του Οδύσσεια τον οδηγεί στον τάφο της μητέρας του στο Tuebingen για πρώτη φορά. Ο άλυτος πόνος και οι συγκρούσεις του παρελθόντος έχουν αποκαλυφθεί. Η “Μεγάλη Παρεξήγηση” που κρατάμε κρυφή στην καρδιά μας έχει βγει στο φως.

Η κατάφαση του θανάτου οδηγεί στην κατάφαση της ζωής. Γι αυτό το λόγο ο σκηνοθέτης Δομήνικος Ιγνατιάδης αποφάσισε να κάνει αυτό το ανησυχητικό ταξίδι προκειμένου να ξεφορτωθεί την απέραντη εσωτερική ερήμωση και να εκθέσει αυτή την περιπέτεια χωρίς φόβο, με την ελπίδα οτι θα υπάρξουν άνθρωποι που θα ταυτιστούν μαζί του και μέσα από αυτό θα βρουν το θάρρος να ξεκινήσουν το δικό τους, ή έστω να στοχαστούν πάνω στη χαμένη ευκαιρία της παιδικής μας ηλικίας.  “Όλοι θέλουμε μόνο να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε”, κι αυτό δεν είναι εύκολο πράγμα!

Διάβασε περισσότερα, και μάθε πώς μπορείς να βοηθήσεις στην δημιουργία της ταινίας, στην επίσημη σελίδα του ντοκιμαντέρ στο Indiegogo, κάνοντας κλικ εδώ.