Ο James Gunn επιστρέφει στην σκηνοθεσία του "Guardians of The Galaxy Vol.3" - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο James Gunn επιστρέφει στην σκηνοθεσία του “Guardians of The Galaxy Vol.3”

Ειδήσεις | 18-3-2019 |

Αυτό μπορεί να θεωρηθεί και νίκη εναντίον των trolls, αλλά κυρίως μία ήττα στην προσπάθεια της Disney να το παίξει scandal-free.

Μήνες μετά τον εξοστρακισμό από το κινηματογραφικό σύμπαν Marvel, εξαιτίας προσβλητικών σχολίων στο twitter, ο James Gunn επιστρέφει στην σκηνοθετική καρέκλα του Guardians Of The Galaxy Vol. 3. Σύμφωνα με το Deadline, ο σκηνοθέτης μετά από πολλαπλά meetings με τον διευθυντή της Disney, Alan Horn, δέχτηκε πίσω την δουλειά, και μάλιστα με το πρώτο σενάριο που είχε γράψει για το τρίτο μέρος.

Πάλι σύμφωνα με το Deadline, οι συναντήσεις αφορούσαν κυρίως τις αντιδράσεις του Gunn στην αρχική απόφαση της εταιρείας. Σε αντίθεση με άλλα σκάνδαλα, ο Gunn επέλεξε την επιθετική οδό, χωρίς να κατηγορήσει ποτέ την εταιρεία. Σωστός, και έξυπνος…

Ο σκηνοθέτης έγραψε στο Twitter: “Είμαι υπέρμετρα ευγνώμον σε κάθε άνθρωπο εκεί έξω, που με στήριξε αυτούς τους μήνες. Μαθαίνω συνέχεια, και θα συνεχίσω να εργάζομαι για να γίνω ο καλύτερος άνθρωπος που μπορώ. Εκτιμώ βαθιά την απόφαση της Disney, και είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να δημιουργώ ταινίες που ερευνούν τους δεσμούς της αγάπης που μας ενώνουν  όλους. Έχω υπάρξει και συνεχίζω να είμαι ταπεινός από την αγάπη και την υποστήριξή σας. Από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ. Σας αγαπάω όλους.”

James Gunn twitter statement on Guardians return

Πριν όμως επιστρέψει, θα σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία του Suicide Squad.

H τρίτη ταινία των Guardians, θα είναι στην 4η φάση της Marvel, και περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

James, welcome back…

Διαβάστε περισσότερα για: ,